CrossFit Kids

CFC Kids er kurs for aldersgruppene 6-8 og 9-12, samt 9-12 videregående kurs med oppstart av nye kurs hver vår og høst. 

Barna gis en introduksjon og tilnærming til CrossFit gjennom lek og trening. Her stimuleres barnas motoriske ferdigheter til å utvikle smidighet, koordinering, balanse, fart, fleksibilitet og styrke. 

Image


Hvilket kurs skal du velge? 

Steg 1: For deg som er nybegynner og har aldri deltatt på et CFC Kids kurs
Steg 2: For deg som har deltatt på et eller flere CFC Kids tidligere.

CFC Kids våren 2024:

Kurset for vårsesongen går 20 ganger for Steg 1, og 40 ganger for Steg 2.

Det er samme pris pr. gang for vårsemesteret 2024 som høstsemesteret i 2023, forskjellen er at det er flere timer på vårsemesteret enn høstsemesteret.

Har du flere barn på kurset så gis det rabatt på barn nr. 2 og oppover på kr. 500,- i rabatt pr. barn. Send oss en mail etter påmelding til post@crossfitcentrum.no slik vi får justert prisen. Betalingen kan også deles i 2 ved behov. 

Steg 1, nybegynner kurs

Pris: 20 ganger, kr. 3190,-
6-8 år: Tirsdager kl. 17:30. Oppstart 09.01.24 / avslutning 11.06.24
9-12 år: Torsdager kl. 16:45. Oppstart 11.01.24 / avslutning 13.06.24

Steg 2, videregående kurs

Pris:
20 ganger - 2g pr. uke kr. 3190,-
40 ganger - 2g pr. uke kr. 6290,-

9-12 år: Tirsdager kl. 18:45 og Torsdager kl. 18:00
Oppstart: tirsdag 09.01.24 / avslutning: torsdag 13.06.24
 

Merk! Uker uten trening

Vi følger stort sett skolens fridager noe som  betyr det vil være treningsfri enkelte uker. Dette gjelder både Steg 1 og Steg 2. Følgende uker blir treningsfri hele uken: 

  • Uke 9 som er høstferien
  • Uke 13 som er påskeferie.
  • Uke 19 som er Kr. himmelfart

Brand-X metoden

Brand-X er en av verdens ledende organisasjoner for utvikling av trening for barn.

CrossFit Centrum er et godkjent Brand-X senter og kan som en av få CrossFit boxer i landet tilby dette fantastiske treningsopplegget på våre Kids kurs.

Brand X-metoden er uten tvil det mest omfattende, gjennomtenkte, vitenskapelige og trygge utviklingsprogrammet for barn og unge.   

Vi vil gjøre barna fysisk kompetente. Et barn som er fysisk kompetent vil ikke se begrensninger på oppgaver de kan klare. De har løftet, bært, hoppet, klatret og løpt. Alle disse tingene vi er ment å gjøre i oppveksen men som ofte begrenses med dagens mer stillesittende liv. Barna vil utvikle ferdigheter som tillit, samhørighet, ansvarsfølelse og selvtillit gjennom deltagelse i gruppetimer med andre på egen alder.

Vi bruker øvelser, utfordringer og utstyr tilpasset alderen, og gjennom en kjekk kombinasjon av øvelser og lek får vi barna til å bli glad i allsidig trening og aktivitet.
Image
Image

Mestring og selvtillit

Hos begge gruppene er mestring og trivsel i fokus, og alt av treningen er faglig tilrettelagt deres fysiske utvikling.

På disse kursene kan vi se at barna opplever mestringsfølelse og med det kommer også økt selvbilde som skaper trygge barn.

Sosialt & inkluderende

Gruppetrening lærer barna å samarbeide. Gjennom lek og øvelser lærer barna også å lede andre med hjelp av inspirasjon og oppmuntring.

Ved å bruke en kjekk kombinasjon av øvelser som løping, roing, hopping, kasting, bæring, skyve, trekke, klatre og løfting mm får vi barna til å storkose seg sammen på trening.
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Get Appointment