Firma / lagtimer

Vi har en rekke avtaler om private timer med både idrettslag, vennegjenger, og bedrifter i alle størrelser. En bedriftstime / privat time gir et skreddersydd opplegg for din gruppe, hvor dere har en fast treningstime(r) hver uke. Dette er en privat time kun for dere.

Dere får en egen CrossFit instruktør som har ansvaret for gruppen, og som utarbeider spesialtilpassede timer basert på gruppens ønsker og behov. Instruktøren følger dere opp gjennom hele økta, gjør tilpasninger/justerer teknikk og er med å pushe dere til å yte deres beste. Alle kan være med uansett nivå og treningsbakgrunn. 

Lagtimer / bedriftsinterne timer kan være alt fra 1 time til et fast opplegg med ønskede intervaller. Vi tilbyr også ‘teambuilding’ for bedrifter og lag.

Image

Bedrift / gruppetimer

Bedrift / gruppetimer blir som en slags teambuilding hvor du trener sammen med dine kollegaer / venner. Du blir gjerne satt sammen i lag, hvor dere må samarbeide for å komme til målet. Dette både styrker samholdet mellom kollegaer og gruppen, og i tillegg er det veldig gøy. 

Fysisk aktivitet er viktig for arbeidsmiljøet. Sammen vil dere skape bedre helse, livsglede, motivasjon og trivsel. Erfaringsmessig reduserer det også sykefraværet. Det er både kjekt og viktig å gjøre noe sammen!
Image

Idrettsspesifikke timer

Vi har god kompetanse og lang erfaring med idrettsspesifikk trening for utvikling av ferdigheter i grener som bl.a.håndball og fotball.

Eksempelvis så har vi hatt flere håndballag med ønske om å trene spesifikt på å utvikle og øke eksplosiviteten, samt å "tøffe opp" utøverne litt. Vi er stolte over å si at vi erfarer at det funker, og at vi har fått muligheten til å være med å gjøre en forskjell. 

Opp gjennom årene har vi hatt mange klubber og idrettslag innen forskjellige sportsgrener som vi har hatt gleden av å trene. Alt fra håndball- og fotballklubber, turn, svømmeklubber, tennis, og ikke minst hockeygjengen fra Oilers

Kontakt oss

Fyll inn skjemaet nedenfor for bestilling eller forespørsel om priser, tider etc. 
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Du må fylle ut feltet!
Image

Get Appointment