Våre timer / treningstilbud

Effektiv og gøy trening!

Vi har et stort utvalg av timer, både tradisjonelle CrossFit timer og også mange spesialtimer. Som CrossFit medlem hos oss har du ubegrenset tilgang til alle våre gruppetimer. Vårt mål er at du skal ha det kjekt på trening, bli utfordret og kjenne på mestring, føle deg trygg og ivaretatt, og ikke minst vi ønsker du skal nå dine mål.

Gruppetimene varer i 75 minutter. Dette inkluderer oppvarming, selve økta og uttøying. I tillegg er trener tilgjengelig 10min før timen starter så kom gjerne før og få svar på spørsmål eller hjelp. Etter timen har trener også 10 minutt til rådighet for uttøying og en prat om økten og ting som skjer på senteret. Bruk denne tiden før og etter, vi er her for deg!

Vi har maks 16 deltagere per time for å sikre god oppfølging av alle våre medlemmer. Enkelte timer tillater imidlertid et større antall.

Timer med typiske CrossFit øvelser

CrossFit timer

CrossFit WOD

CROSSFIT WOD
Workout Of the Day

Dagens treningsøkt. Timen inneholder ofte en god blanding av styrke, vektløfting, gymnastikk og kondisjon. Selve WODén varer normalt et sted mellom 10-30 minutter.
Wild tuesday partner WOD

CROSSFIT WILD TUESDAY
En lengre teamøkt

Crossfit team WOD - her jobber dere sammen i teams på 2 eller 3 personer. Dette er ei lengre CrossFit partnerøkt som varer mellom 30-45 min. Du trenger ikke partner for å delta.
CrossFit Classic

CROSSFIT CLASSIC
Benchmark økter

CrossFit Classic byr på klassiske og legendariske CrossFit økter som "The girls" og "Hero" benchmark WODs i tillegg til ikoniske Open økter. Her er det mye moro og snadder!
Perfekte økter å loggføre i BTWB for å se sin egen progresjon, og for å måle ditt eget nivå opp mot andre.
CrossFit Partner WOD

CROSSFIT PARTNER
Teamøkt og ukas høydepunkt!

Her jobber dere sammen i teams på 2 eller 3 personer. Du trenger ikke ha partner da vi setter dere sammen. Dette er ei lengre økt som varer i 30-40 minutter. Ei veldig kjekk og sosial økt, definitivt ukas høydepunkt!
Tren med ditt barn

TREN MED DITT BARN
CrossFit teamøkt med ditt barn

Ta med deg ditt barn på en CrossFit time. Timen er lagt opp som teamøkt hvor du trener i samarbeid med ditt barn. Lavterskel trening med øvelser med egen kroppsvekt og kun lette vekter. Maks 1 barn pr voksen. Aldersgrense på barnet er 8 år.

Åpen for både medlemmer og ikke-medlemmer, og perfekt for foreldre og barn som er nysgjerrig på hva CrossFit er. 

Spesialtimerfor bl.a. teknikk, kondisjon, og styrke, samt en aldersrelatert time.

Spesialtimer

Skills timer

SKILLS & METCON

På disse timene har vi fokus på tekniske øvelser for å forbedre eller lære utførelsen av typiske CrossFit øvelser, som feks: Handstand kipping push-ups, Pull-ups / Chest-to-Bar, Rope climb, Double unders, eller noe annet som vi har fått ønsker om å drille seg på.
Hver time avsluttes med en liten Metcon.

Build & burn timer

BUILD & BURN
Styrketime for muskelvekst

Time med fokus på å bygge muskler (hypertrofi), bli sterkere og forme kroppen. Uansett hvor utrent eller sterk du er fra før, så vil du få en skikkelig pump i musklaturen da alle vekter skaleres iht eget behov.
OLY timer

OLY
Olympisk løfting

Time med fokus på de olympiske løftene Rykk og Vending -Støt. Her får du ekstra oppfølging for å forbedre teknikk og styrke i disse eksplosive øvelsene. Typisk så øver og terper vi på snatch og clean & jerk. Timen er for både nye og erfarne løftere.
Tabata og HIIT timer

HIIT/TABATA
Intervalltrening

Øk metabolismen og oksygenopptaget med intervalltrening med ekstra høy intensitet. Her får du korte motiverende intervaller med enkle kondisjons og styrkeøvelser hvor du typisk jobber effektivt i 20 sekunder med pause i ti sekunder. Effektive og morsomme timer!
Grand O' ladies timer

GRAND O' LADIES
Damer 40+

En time for damer i alderen 40- 65+. Timen er lagt opp som en teamøkt hvor man jobber sammen 2 og 2. Økten har somregel en varighet på 30-40 minutter og er uten teknisk vanskelige øvelser. Timen passer alle nivåer og former. Veldig gøy og inspirerende time!
Treningstilbud til barn og ungdom

Barn og ungdom

CrossFit Kids kurs

KIDS
Kurs for barn

Vi tilbyr CrossFit kids kurs for aldersgruppene 6-8 og 9-12, samt 9-12 videregående kurs. Barna gis en introduksjon og tilnærming til CrossFit gjennom lek og trening. Her stimuleres barnas motoriske ferdigheter til å utvikle smidighet, koordinering, balanse, fart, fleksibilitet og styrke.
Oppstart nye kurs hver vår- og høstsemester.
CrossFit Teens

TEENS
Timer for ungdom

Et eget CrossFit medlemsskap for ungdom i alderen 13-17 år med egne timer 4 dager i uken. Timene er tilrettelagt spesielt for ungdom med god teknisk opplæring og en kjekk og inspirerende trening. Nøkkelord er økt kroppsbeherskelse, styrke og kondisjon, mestringsfølelse og treningsglede. Det er ingen forutsetninger for å delta.
For deg som vil trene på egenhånd

Egentrening

CrossFit Open Gym

OPEN GYM
Egentrening i sal

Open Gym er egentrening i selve salen. Her har vi et eget dedikert område (som ikke brukes ved timer) hvor du til enhver tid kan trene egne WODs e.l. Du kan også trene bakerst i den store salen når det ikke pågår timer der. Timene har til enhver tid fortrinnsrett på plass og utstyr. Egentrening i sal gjelder kun de med CrossFit medlemsskap.
Studiotrening

STUDIO
Tradisjonellt treningstudio

Egen avdeling/etasje med tradisjonelle styrkeapparater. Avdelingen ble bygget i 2022 og har topp-moderne utstyr med en fantastisk utsikt over hele gymmet. Her finner du over 20 ulike apparater samt racks og frivekter fra Eleiko. Studioavdelingen har også helt nye tredemøller. Vi har et eget Studio medlemsskap med tilgang kun til denne avdelingen. For Crossfit medlemsskap er Studio inkludert.

Get Appointment