Personlig trener

Live søk

Trener CFC Forus og PT.

Jeg heter Christer Stangeland og jobber som trener og PT hos CrossFit Centrum. Jeg jobber for at mine kunder skal ha det gøy, og samtidig nå sine mål. Ofte i den rekkefølgen. "Trening skal være gøy, det er da det funker. Trening som ikke er gøy blir bortprioritert". Et av mitt viktigste fokusområder som trener å holde deg som kunde motivert.

Det første vi må gjøre er å kartlegge litt om hva du ønsker med treningen -enten det er å bli stor og sterk, eller at du har lyst å være i stand til å kunne å leke med barnebarnet ditt. Deretter legger vi en plan for hvordan jobbe oss mot målet.

Bakgrunn

Christer har tidligere jobbet som gruppetreninginstruktør hos Elixia samt drevet studiotrening frem til 2013. Da ble han introdusert for CrossFit og ble hektet etter første time. Det tok ikke lange tiden før han ble sertifisert Crossfit L1 instruktør og tok PT utdanning gjennom AFPT. Christer har timer som CrossFit Kids, CrossFit Teenz, Level 1 og har i tillegg ansvaret for opplæringen av alle våre nye medlemmer gjennom vårt "On-Ramp-kurs.

Christer er en person med masse godt humør som smittes over på deg i form av energi og treningslyst. Han er kjent for å få kundene sine til å ta ut det lille ekstra (og kanskje enda litt til) som gjør at du med Christer gjennomfører effektive og kjekke treningsøkter.

 

Bli kjent med våre PT'er

Cecilie

Aktiv CrossFit athlet, CrossFit instruktør, psykolog og PT

Christer

Trener CFC Forus og PT.

JJ (Juraj)

Hovedtrener CFC Forus og PT.

Samantha

Tidligere BMX athlet, CF instruktør og PT.

Silje

PT og Senterleder hos CrossFit Centrum Stavanger

Heidi

PT ...