Teenz

Live søk

Egen Teenz-time for ungdom mellom 12-17 år.

Forutsetning for å delta: Ingen. 

Pris: kr. 299,- pr. mnd.

Teenz-timer tilbys foreløpig kun på Forus.

Har du lyst å prøve? Da kan du gjøre det 2 ganger før du melder deg inn. Prøvetimer er på torsdager kl. 1730, og du melder deg på prøvetimen her: https://www.supersaas.com/schedule/crossfitcentrum/Pr%C3%B8vetime_og_Teenz_Forus

 

I denne alderen er det ofte slik at mange ungdommer velger bort den organiserte idretten. Det kan være mange årsaker til dette, ofte en kombinasjon av at man både er lei samtidig som det krever en ganske stor innsats mtp tidsforbruk. I sammen med lekser og andre aktiviteter kan dette fort bli travelt og mange velger derfor å slutte da de ikke lengre finner tid til å prioritere dette fullt ut. Men fysisk aktivitet er viktig, og vi i CrossFit Centrum har hatt ønske om å kunne fange opp denne gruppen og tilby et alternativt treningstilbud. Dermed etablerte vi CFC Teenz, som er et eget medlemsskap for ungdommer.

På Teenz timene vektlegges det i hovedsak forståelse av øvelsene og korrekt gjennomgang da kroppsbeherskelse er viktigst av alt. Forbedring av ferdigheter som styrke og kondisjon vil komme som en naturlig følge av forbedret forståelse og teknisk utførelse.

Målsetning med timene er å ha en gøy og inspirerende treningstime med hovedvekt på god teknisk opplæring, men også å få seg en utfordrende treningsøkt!

 

Betingelser for medlemskapet

Ungdommen meldes inn via vår online innmelding på eget Teenz-medlemsskap. Som Teenz medlem kan du delta på faste oppsatte Teenz-timer samt 1 valgfri åpen time pr. uke.

 

Teenz-timene består av Teenz Basic + Teenz Advanced.

Teenz Advanced er en time med mer avanserte tekniske øvelser og løft. For å kunne delta på Advanced timen så er det noen krav man må oppfylle i form av teknikk og kapasitet, og disse er definert på en liste. Teenz Basic er den ordinære Teenz timen som alle teenz-medlemmene kan delta på.
 

Tilbudet/timer er som følger:

Tirsdager:
Teenz-basic (kl. 17:00-18:00)

 

Torsdager:
Teenz-basic (kl. 17:30-18:30)
Teenz-advanced (kl. 18:30-19:30)

 

I tillegg til å delta på Teenz timer så har alle mulighet til å delta på 1 stk valgfri åpen time pr. uke:

Teenz Basic - kan delta på 1 stk Basic wod pr. uke.

Teenz Advanced - kan delta på 1 stk. Vanlig wod pr. uke.

 

 PS! Teenz har en egen lukket FB gruppe, så er du medlem av teenz oppfordrer vi deg til å melde deg inn her. Her får du egen info/bilder til kun for teenz og du har direkte kontakt med trenere og treningsvenner: CFC Teenz

 

Vi tilbyr en sosial og sunn arena for ungdommer som gir stor mestringsfølelse og økt selvtillit!
Vi mener CFC Teens er med på å danne et godt grunnlag for videre aktivitet i det voksne livet.

Bli Teenz-medlem