Prøvetime
noenes

Live søk

 

Den beste måten å forklare CrossFit på er å prøve oss.

Så kjekt at du vil være med og trene med oss. Vi i CrossFit Centrum er stolte av å kunne tilby GRATIS prøvetimer til de som er nysgjerrig på hva CrossFit er. Vi kan garantere en meget innholdsrik og gøy treningsøkt som vil passe alle uansett treningsbakgrunn.
Gratis prøvetime forutsetter at du ikke har vært medlem eller hatt prøvetime de siste 12 måneder. Du kan prøve totalt 2 ganger. Prøvetimer gjelder kun Fitness eller Tabata/H.I.I.T timer.

 

Hvordan booke seg på prøvetime?

1. Trykk på "Book prøvetime" nedenfor.
2. Etter at du har registrert deg vil du enkelt kunne booke deg ønsket time i et av våre sentre gjennom appen "ibooking" (last ned fra appstore e.l), evt velg menyen "Booking", "Book time!" her på nettsiden.
Etter registrering kan du booke deg selv på 2 prøvetimer innenfor en periode på 14 dager.  
3. Bruk telefonnummeret ditt som login og du vil få beskjed om å lage et passord. Så er det bare å booke seg på timer. Merk! at det er kun Fitness eller Tabata/H.I.I.T timer du kan ha prøvetimer på.

Opplever du noen vanskeligheter med å booke, kan du gjerne kontakte oss enten pr epost: post@crossfitcentrum.no eller ved å ringe vår telefon: 975 26 060.

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo

      CrossFit Centrum holder til på Forus i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene hos vår samarbeidsparner hos Crossfit Stavanger, Hillevåg.