FAQs
noenes

Live søk

Finn svar på de mest vanlige spørsmålene nedenforBarnepass

Vi har kun barnepass på Forus foreløpig. Sjekk timeplanen for tider. Her må du booke deg inn for å benytte deg av barnepass.

CrossFit og trening

Det er fullt mulig, men avhengig av skadeomfanget. Har du plager/skader er det viktig du kommuniserer dette med trener. Ta kontakt med en trener for å få justert/skalert treningen etter ditt behov.

Selvfølgelig! Alle nye medlemmer blir satt på et On-Ramp kurs som går over 8 timer. Her lærer du alt som trengs for å kunne trene CrossFit og bli med på WOD timene.

Drop-in

Faktura

Første betaling inkluderer treningsavgiften for inneværende måned pluss kommende måned. Eks: 750 pr.mnd med innmelding 20.01.19 Betalingen vil da være 1/3 av 750=250,- pluss 750,- for kommende måned. Totalt 1000,-.

For norske statsborgere tar vi kun imot betaling via avtalegiro. Hvis du ikke oppretter avtalegiro via "Min side", vil vårt fakturaselskap sende purring med purregebyr. Det er derfor viktig at du oppretter avtalegiro ganske kjapt etter du har meldt deg inn. For utenlandske statsborgere uten norsk bankkonto kan vi ta betalt via Paypal evt. kort. Ved betaling via Paypal legger vi også på Paypal sine gebyrer som de tar for å kreve inn betalingen. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon om Paypal betaling. 

Frysing

Medlemskapet fryses i en gitt periode, avtalt mellom administrasjonen, og deg som medlem. Frysing MÅ skje skriftlig på mail. Frysperioden kan kun gjelde fra neste faktura periode. 1 måned før frysperioden utløper vil faktureringsprosessen starte opp igjen automatisk. Dette betyr at påfølgende måned blir oppstart av medlemskapet. Vi sender ikke ut beskjed på forhånd, så det er hvert medlem sitt ansvar å huske på dette.

Kan fryses ved sykdom/skade, eller hvis man er utenfor rekkevidde til sentrene våre i en periode over 1 måned i forbindelse med jobb. Frys er ikke mulig med begrunnelse at det er jul, påske, sommer etc. Bindingstiden forskyves tilsvarende perioden medlemskapet er fryst.

Samme betingelser som med binding. Velger man å si opp avtalen for så å melde seg inn på nytt vil man måtte melde seg inn igjen med de ordinære betingelser som da gjelder og ikke den prisen man hadde.  Kampanjer vil normalt sett ikke kunne benyttes før 3 måneder har passert etter oppsigelse.

Medlemsskap

Du må minst 1 mnd før utløp, gi beskjed om ønsket om endring. Prisen vil endres til den gjeldende prisen for medlemskap uten binding.

Medlemskapet vil automatisk fornyes med en ny 12 mnd periode til gjeldende Gold pris.

Med en gang du melder deg inn blir du medlem hos CFC og kan starte å trene samme dag. Før du har tatt On-Ramp kurset så anbefaler vi at du går på Level1 og spesialtimene (eks: Yoga, rotimer, styrketimer mm) da disse er mindre tekniske. Når du har gjennomført On-Ramp kan du bli med på absolutt alle timer.

Ja, alle våre medlemmer får tilgang til både Forus og Hillevåg.

Du må fysisk registrere adgangsbrikken på alle senterne du ønsker adgang til.

Du kan velge enten faktura eller avtalegiro. Dette velger du ved innmelding. Faktura gir fakturagebyr. Husk å registrere avtalegiro hos oss, klikk her for å registrere.

On-ramp

Vi kan også tilby On-Ramp som en egen PT pakke. PT-onramp kan være alt i fra to-fem timer avhengig av deltakerens utgangspunkt. Timene kan gjennomføres på tidspunkter som avtales direkte mellom deg og en av våre trenere.

Ja, absolutt! Send oss en mail slik at vi kan ordne det.

Dette gjør du via våre nettsider. Klikk her for å se oppsatte kurs.

Ja, dette er obligatorisk og er for å kunne gi en introduksjon til de ulike bevegelsene og øvelsene på en så sikker måte som mulig. Fritak kan gis ved tilsvarende kurs på andre sentre eller annen relevant erfaring.

Timer og booking

Kontakt resepsjonen for å se til at adgangskortet/brikken er korrekt registrert i vårt system. Dersom det er feilmelding på mobilnummer må dette også registreres på nytt.

Ja, da må du også booke/registrere deg under «open gym» som er tidspunkter som er løpene hele dagen. Kvitteringen må du ha med deg under treningen din i tilfelle det foretas en medlemskontroll.

Bookingen gir deg ikke mulighet til å avbestille mindre enn 60 min før timen.

Dette varier, men vi ser at fra kl 16:00 og utover at det er flest folk på timene. Morningene er også populære. Det er sjeldent vanskelig å få plass på timen du ønsker å delta på.

For at det skal være likt for alle kan du booke deg på timer tre dager i forveien. Det er ikke mulig å legge inn faste bookinger, og du må derfor booke hver gang du skal på time.

Adgangsbrikken gir deg tilgang til senterne fra kl 06:00-23:00. Er du skiftarbeider og har behov for andre adgangstider, ta kontakt.

Oppsigelse/Avslutning av medlemsskap

Medlemsskapet MÅ sies opp skriftlig pr. mail til oss på post@crossfitcentrum.no. Oppsigelsen er ikke gyldig om den er informert via andre kanaler (personlig informasjon, facebook melding osv). Oppsigelsen blir registrert fra den dato du sender oss mail. Når vi har mottatt og behandlet oppsigelsen vil du få en bekreftelse tilbake på mail.
Velger man å si opp avtalen for så å melde seg inn på nytt vil man måtte melde seg inn igjen med de ordinære betingelser som da gjelder og ikke den prisen man hadde.  Kampanjer vil normalt sett ikke kunne benyttes før 3 måneder har passert etter oppsigelse.

Det er 1 mnd oppsigelsestid på alle medlemsskap. Oppsigelsestiden regnes fra den første i måneden etter oppsigelsen ble mottatt. Det er ikke anledning til å avkorte oppsigelsestiden. Eksempel: hvis du sier opp 25.september så vil oppsigelsestiden gjelde fra 1. oktober og ut oktober måned. Du betaler da altså fakturaen du får i september da denne gjelder trening ut oktober. Med andre ord kan du trene ut oktober før medlemsskapet. For medlemmer med bindingstid så er det ikke mulig å avslutte medlemsskapet før bindingstiden er utløpt med mindre det foreligger spesielle årsaker. Disse er beskrevet i kontrakten du fikk ved innmelding. Er du usikker på noe rundt dette så ta kontakt med oss.

 

 

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo