Om CFC
noenes

Live søk

Crossfit Centrum er distriktest største CrossFit box, med 2 boxer, en på Forus og Hillevåg. Crossfit Centrum var landets første dedikerte CrossFit senter i Norge og har lang erfaring i hva som trengs for å drive et CrossFit senter og bygge et godt miljø. Vi er veldig er stolte av å kunne tilby et høyt faglig miljø og utrolig dyktige trenere.

Her hos oss i CrossFit Centrum er det plass til alle uansett utgangspunkt.

Våre trenere er der for å hjelpe, og for å tilpasse treningen til deg. Treneren er med deg hele timen, og det er nesten som å ha en Personlig trener. 

Alle våre timer er gruppetimer, og vi opererer med kun 16 medlemmer i tradisjonelle wod timer. Vi kjører også spesialtimer, for eksempel med olympiske løft, hvor det er enda færre i gruppen. Dette blir eksklusivt sett i forhold til tradisjonelle treningssentre hvor man kanskje kan ha 45 deltakere på en time.

Våre sentre har utstyr av topp kvalitet og vi er flinke til å fornye oss på utstyrfronten. Men det viktigste av alt, - vi har et helt unikt community blandt medlemmer og ansatte, og vi kan garantere du blir godt tatt imot og ivaretatt av våre fantastiske medlemmer og trenere :) 

Trenerteamet vårt består av trenere med flere års erfaring fra trening innen CrossFit og andre treningsformer. I tillegg er mange trenere fagutdannet innen helse, og jobber på dagtid som fysioterapeut, kiropraktor o.l.

Minstekrav for alle som er trenere hos oss er CrossFit trenerkurs level 1. De fleste av våre trenere har i tillegg utdanning fra Akademiet for Personlig trening (AFPT) eller andre sertifiseringer innenfor CrossFit, som blant annet CrossFit level 2 kurs og gymnastics.

Crossfit Centrum ansatte

 

Jøran

Jøran Vaule
Grunder/Eier

Jeanette

Jeanette Vatnamo Hustad
Eier

Kontakt oss

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo

      CrossFit Centrum holder til på Forus i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene hos vår samarbeidsparner hos Crossfit Stavanger, Hillevåg.