Våre senter
noenes

Live søk

CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Alle våre sentre gir deg tilgang til utstyr av topp kvalitet. Hos oss finner du en rekke pull-up stativ, tau, ringer, fri vekter og kettle bells. Vi har ro-maskiner, hoppetau, SkiErg og assault bikes tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Hillevåg

Hillevåg har vi to gulvområder for separate timer, samtidig har vi god plass til små timer, uttøying og egentrening i flere deler av sentret. Like ved resepsjonen finner du en koselig kaffekrok, om du ønsker å ta deg en kopp kaffe før eller etter trening. Garderober er selvsagt også å finne hos oss.

Forus

Forus er muligens landets største CrossFit gym med plass til flere samtidige CrossFit timer. I tillegg har vi Boost, som er en helt egen avdeling for egentrening inne i samme lokalene som CFC. Som medlem av CrossFit Centrum har du fri tilgang til Boost egentreningsområde. Det er også mulig å kjøpe et eget Boost abonnement som kun gir tilgang til egentrening. Se mer informasjon på Boost sine nettsider...
Vi har selvsagt også garderober og en koselig kaffekrok hvor du kan slappe av og slå av en prat med andre medlemmer.

På Forus tilbyr vi også Yogatimer og har et eget rom kun for dette.

Kontakt oss

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo

      CrossFit Centrum holder til på Forus i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene hos vår samarbeidsparner hos Crossfit Stavanger, Hillevåg.