On-ramp kurs info
noenes

Live søk

On-Ramp kurset er et obligatorisk kurs for alle som vil starte å trene hos oss.

Dette er et nybegynner/intro-kurs, med hensikt at du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser som bl.a. armhevinger, markløft, knebøy, thrusters, og pullups, samt tilpasninger av øvelsene. Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Kurset er også eg god måte å bli kjent med andre nye på senteret.

Før du har gjennomført On-ramp kurset så kan du delta på timene: WOD1 og Tabata/HIIT. Etter On-ramp kurset er gjennomført kan du delta på alle timer.

 

Kursets oppbyggelse

Kurset starter med en introdukjson av Crossfit, teoretiske begreper og diverse informasjon om Crossfit Centrum. Derretter går vi igjennom baseløft, og tekniske crossfit øvelser, både teoretisk og praktisk. Kurset vil være nyttig uansett nivå og gir en god innføring til CrossFit.

Påmelding og betingelser for kurs

For GOLD-medlemsskap (medlemsskap med binding): Kurset er inkludert i medlemsskapet. 

For STANDARD-medlemsskap (medlemsskap uten binding): Kurset er IKKE inkludert i medlemsskapet, og prisen legges på ved første faktura. 

For IKKE-medlemmer av CrossFit Centrum: Du kan ta On-Ramp kurset uten å være medlem hos CrossFit Centrum. Er dette ønskelig må du sende oss en mail til post@crossfitcentrum.no 

Påmelding er bindende, og ingen refusjon gis ved evt. uteblivelse av kurset. 

Avbestilling

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC. Det er viktig du gir oss beskjed raskt slik vi kan tilby plassen til andre og evt. flytte deg over til et annet kurs. Hvis du ikke gir oss beskjed, mister du retten til å delta kostnadsfritt på et nytt kurs.

 

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo