Kom i gang steg-for-steg
noenes

Live søk

1
1

Meld deg på prøvetime

Er du ikke medlem men har lyst å prøve CrossFit? Kom å prøv en GRATIS prøvetime! Her trenger du ingen forberedelser. Alle kan trene CrossFit uansett alder, kjønn, treningsnivå og form. Gi gjerne beskjed til treneren på timen om du sliter med skader/plager slik at vi kan hjelpe deg i gang og evt. skalere øvelsene.
2
2

Velg et passende medlemsskap

Når du har bestemt deg for å melde deg inn, velger du det medlemskapet som passer best for deg. Du kan se våre medlemsskap her, og for å melde deg inn så går du til menyen Online innmelding. Meld deg inn på det senteret du kommer til å trene mest, men husk at uansett hvor du melder deg inn så kan du trene fritt på begge våre senter, både Forus og Stavanger (Hillevåg). 
3
3

Neste steg er On-ramp kurset

On-ramp kurset er et obligatorisk teknikk/nybegynner kurs som alle som ønsker å trene hos oss må gjennom for å lære seg riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser. Kursene går kontinuerlig hver måned, og følg gjerne med på våre nettsider eller FaceBook for informasjon om nye kurs. Klikk her for å se foreløpig oppsatte kurs... Du kan også ta kontakt med oss på mail hvis du alternativt ønsker eget privat PT On-ramp kurs. PT On-ramp kurs går over 3 timer og har egne priser. 
4
4

Etter endt On-ramp kurs

kan du delta på absolutt alle timene. De fleste velger å gå på vanlige timer mens noen ønsker litt mer tid på "enklere" timer og fortsetter litt med Wod1 timene. Det er helt opp til hver enkelt og hva DU liker best. Husk vi har også Skills timer for deg som ønsker enda mer drilling på teknikk.
5
5

Book deg på timer!

Alle må booke seg på time for å få plass! Vi har kun et visst antall tilgjengelige plasser på en time, og det er viktig at du både booker deg på og booker deg av hvis du ser du ikke kan delta allikevel. Vi har et stort utvalg med forskjellige timer, alt fra rene utholdenhetstimer til rå styrke og yoga. Se vårt utvalg her...
For å booke deg på time må du oppgi mobilnummeret ditt, så vil du motta en kode som du bruker for å logge deg inn på Min side for booking av timer. Husk å ha riktig mobilnummer registrert hos oss. Timebookingen finner du her...

High five og velkommen!

Vi gleder oss masse til å se deg på senteret. Nå er det bare å finne en god treningsrutine og bli med på en spennende reise sammen med våre andre fantastiske medlemmer! Vi har et utrolig bra community og vi er helt sikre på at du vil finne både treningsglede og venner sammen med oss. Du vil se at både kropp og sjel forandrer seg, - du blir både sterkere og mer utholdende, og det føles jo bare helt fantastisk:)
Meld deg på time allerede nå og sett i gang! :-)
 
 
7
7

Finn oss på Facebook

Vi har en egen Facebook hvor våre medlemmer kan kommuniserer med hverandre og vi kommunisere med dere. Meld deg gjerne inn i gruppen for å få med deg all informasjon.

 

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo