On-ramp kurs

Live søk

On-Ramp kurset er et obligatorisk kurs for alle som vil starte å trene hos oss.

Dette er et nybegynner/intro-kurs, med hensikt at du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser som bl.a. armhevinger, markløft, knebøy, thrusters, og pullups, samt tilpasninger av øvelsene. Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Kurset er også eg god måte å bli kjent med andre nye på senteret.

Før du har gjennomført On-ramp kurset så kan du delta på timene: WOD1 og Tabata/HIIT. Etter On-ramp kurset er gjennomført kan du delta på alle timer.

 

Kursets oppbyggelse

Kurset starter med en introdukjson av Crossfit, teoretiske begreper og diverse informasjon om Crossfit Centrum. Derretter går vi igjennom baseløft, og tekniske crossfit øvelser, både teoretisk og praktisk. Kurset vil være nyttig uansett nivå og gir en god innføring til CrossFit.

Påmelding og betingelser for kurs

For GOLD-medlemsskap (medlemsskap med binding)

Kurset er inkludert i prisen for alle GOLD-medlemmer. For å melde deg på et kurs så finner du frem til den kursdatoen som passer deg og sender oss en mail på post@crossfitcentrum.no med navn og informasjon om hvilket kurs du ønsker å delta på så melder vi deg på. 

For STANDARD-medlemsskap (medlemsskap uten binding)

Finn det kurset du ønsker å delta på og meld deg på selv. Betaling gjøres via Paypal. Har du ikke paypal så send oss en mail med ditt navn og informasjon om hvilket kurs du ønsker å delta på. Så registrerer vi deg på kurs og sender deg faktura.

For IKKE-medlemmer av CrossFit Centrum

Du kan ta On-Ramp kurset uten å være medlem hos CrossFit Centrum. Er dette ønskelig må du sende oss en forespørsel.

Påmelding er bindende, og ingen refusjon gis ved evt. uteblivelse av kurset. 

Avbestilling

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC. Det er viktig du gir oss beskjed raskt slik vi kan tilby plassen til andre og evt. flytte deg over til et annet kurs. Hvis du ikke gir oss beskjed, mister du retten til å delta kostnadsfritt på et nytt kurs.