Hva er CrossFit
noenes

Live søk

CrossFit er en spennende treningsform som kombinerer det beste av mange forskjellige verdener innen trening for å oppnå god helse, og en allsidig trent og sunn kropp.

I CrossFit løfter man vekter i ulike former og belastninger. Vi bruker vektstenger, manualer, kettlebells og mye annet som gir oss vektmotstand i bevegelser. Kroppsvekt øvelser utgjør en stor del av treningen også.

Mestre egen kroppsvekt gir stor tilfredsstillelse og er direkte relatert til hverdagslivet. Kondisjonsmomenter er også godt representert. Løping, roing, hopping etc. inngår i treningen.

Variasjonen gjør treningen gøy og motiverende samtidig som man får stor glede av å mestre stadig nye utfordringer og målsetninger. CrossFit handler mye om fellesskap og samarbeid.

I CrossFit er man sammen når man trener slik at man motiverer hverandre ved å trene side om side. Det inspirerer til å presse seg selv ut av komfortsonen og dermed øke sjansen for bedre resultater.

Sist men ikke minst så vil alle seriøse, godkjente CrossFit tilbydere ha et trenerteam som ivaretar sikkerheten og trivselen til alle medlemmer.

En CrossFit time skal fungere og oppleves som en «PT i gruppe» time, hvor alle får hjelp underveis med teknikk korrigering og eventuell skalering. I tillegg sørger treneren for at timen flyter som den skal og er effektiv.

Oppsummert kan man si at er du ute etter en treningsform som er sosial, gøy, variert og effektiv så bør man prøve ut CrossFit.

Følg oss på sosiale medier:

fblogo  instalogo