Booking

Live søk

Vi har forstått at det er litt uklarheter rundt Forusparken treningssenter (FPT) og CrossFit Centrum, så her er kortversjonen:
 
CrossFit Centrum forblir som i dag, med full fokus og satsing på CrossFit. Her har vi et CrossFit medlemsskap.
 
FPT har eget medlemsskap med egne gruppetimer som Cardio & Core, Grand O, Manmakers, Bøy & Tøy, Hiit/Tabata, Build & Burn. 
Som FPT medlem har du kun tilgang til FPT timene (ikke CrossFit timer). Du har også tilgang til egentrening på studio ("Boost" avdeling ) men ikke egentrening på "Open Gym" i salen.
 
I praksis betyr dette at du som CrossFit medlem får et økt tilbud med enda større utvalg av timer, da du har tilgang til absolutt alt av timer hos både CFC og FPT.
Dette økte tilbudet går ikke på bekostning av eksisterende CF timer, dette er tilleggstimer.
 
 

Bakgrunn:

Vi omprofilerer oss til å hete Forusparken treningssenter. CrossFit Centrum går inn under denne paraplyen, og vil fortsette akuratt som før.
 
Det er nå slik at det er mange som syns ordet CrossFit er «skummelt», så vi derfor har vi valgt denne omprofileringen for å være litt fremoverlent og mer konkurransedyktige for fremtiden. Vi ønsker at barrieren for å prøve skal senkes, og få flere til å tørre å komme inn, noe som er i tråd med vårt ønske om å skape et sunnere samfunn med fokus på helse.
 
Dette betyr somsagt at vi i tillegg til CF medlemsskap har fått et FPT medlemsskap som er et mer «lavterskel» treningstilbud.
 

ian silje

FITNESS – PRESTASJON - KONKURRANSE

Vi er stolte over å kunne formidle at Ian Jonathan Houghton og Silje Skalleberg står for programmeringen på våre sentre. Ian og Silje er to faglig dyktige personer som utgjør et særdeles godt team. Dette gjør at vi kan tilby et helt unik produkt, og at vi kan tilpasse øktene til våre medlemmer.

Du som medlem vil nå kunne velge timer i forhold til målsetning; fitness, prestasjon, og konkurranse:

FITNESS: Har du et ønske om å komme i bedre form, er du helt ny, eller ønsker en sterk og funksjonell kropp? Da er denne timen for deg. I denne timen vil det bli lagt opp til innlæring av basic øvelser, og det vil ikke være avanserte øvelser innenfor turn eller olympiske løft.

PRESTASJON: Prestasjon er vårt program for viderekomne og har som mål å utvikle våre ferdigheter og introdusere mer avanserte teknikker og metoder. Her vil det introduseres avanserte teknikker innen vektløfting og turn.

KONKURRANSE: Konkurranse er vårt program for avanserte utøvere som ønsker å konkurrere innen CrossFit eller Functional Fitness.


PERSONLIG PROGRAMMERING

Ønsker du en programmering som er spesifikt tilpasset til deg, men hvor du fortsatt kan gå på våre timer er dette også noe vi tilbyr mot en ekstra kostnad. Du ønsker kanskje å jobbe mer med et spesielt område, f eks styrke, olympisk, kroppsvekt eller kondisjon i tillegg til det vi kan tilby på 60 min. Dette er noe vi kan tilpasse til deg individuelt. Send en mail til silje@crossfitcentrum.no så finner vi en løsning og en coach som passer for deg.

 

Klikk her for å se månedens syklus....

 

 

Skjemaet nedenfor skal fylles ut av deg som tidligere valgte refusjon for mars/april:

Har du frosset medlemsskapet eller valgt å støtte oss i perioden ved å opprettholde medlemsavgiften så skal du ikke sende inn skjemaet.

Fullt navn(*)
Fyll ut ditt navn!

E-post:(*)
Oppgi din epostadresse!

Mobil:(*)
Oppgi ditt mobilnummer!

Velg gratismåned
Ugyldig inndata

 

 

Dette skjemaet er nå stengt.

 

 

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.