Booking

Live søk

 

Informasjon om koronaviruset og trening hos CrossFit Centrum

Vi tar spredningen av koronaviruset svært alvorlig og følger myndighetenes anbefalinger med tanke på håndtering av dette. Vi følger også de lokale kommunene sine anbefalinger.
Vi minner på at det er svært viktig at hver og en av oss tar et ansvar for å forhindre smitte og spredning av viruset. 
Nedenfor kan du se hvilke tiltak vi har satt i gang på våre senter, og hva du som medlem kan gjøre.

Denne siden vil fremover være din kanal for informasjon og tiltak som CrossFit Centrum må gjøre nå og fremover for å være med å begrense spredningen. 

Er du i karantene eller har vært i kontakt med personer som er i karantene?
Da er det IKKE tillatt å trene hos CrossFit Centrum

Føler du deg syk? 
DROPP TRENINGEN og bli hjemme av hensyn til både deg selv og andre

Fått korona?
Vær så snill å gi oss BESKJED!

 

 


Fredag 08.05.20 kl. 15:00 

Nå har vi ventet spent på informasjon fra myndighetene med stort håp om å få åpne senteret igjen. I går kom den nedslående beskjeden at vi ikke får åpne dørene før 15 juni. Dette var en trist melding og vi syns egentlig det fremstår litt urettferdig tatt i betraktning at det åpnes for både kontaktsport og puber etc før oss. Vi er nødt til å følge reglene og forholde oss til føringene fra myndighetene.

MEN, - det åpnes jo for noen alternative muligheter, vi kan være ute i grupper på opptil 50 stk! 😊 Og det har vi såklart tenkt at vi må benytte oss av! Dette blir selvsagt litt væravhengig, og vi må prøve og føle oss litt frem underveis.

Vi starter neste uke med organiserte timer (følg med på app/members lounge for første dato for oppstart):

1630: Utetime på parkeringsplassen utenfor CFC på Forus

1800: Utetime på parkeringsplassen utenfor CFC på Forus

Vi kjører opp 2 parallelle wods med plass til 45 personer pr. wod. Disse to gruppene avholdes i hver sin ende av parkeringsplassen. Vi markerer opp plasser til personer, slik at det blir faste plasser med god avstand mellom hver enkelt.

Det vil også bli markert hvor biler dere skal parkere bilene.

Vi legger opp til at øktene kan utføres med kun kroppsvekt men også med bruk av eget medbragt utstyr.

Følgende regler MÅ følges:

 • Hver dag kommer det ut melding på Members lounge og i app med beskjed om det blir trening eller ei. Siden været plutselig kan skifte her i distriktet, så kan bestemmelsen om utetrening også fort endres i løpet av dagen. Last ned appen «iBooking» og følg med på informasjon som da vil bli gitt via pushmeldinger på denne!
 • Du MÅ booke plass på timen. Det er ikke mulig å bare stille opp, eller komme uten bekreftet plass.
 • ALLE må ha med seg egen matte/underlag
 • Har du egne manualer, vektstenger eller annet så kan du ta det med iht økta
 • Utstyr fra inne i senteret vil ikke bli tatt ut til bruk i utendørs trening
 • Senteret er stengt for alle formål, det vil ikke være mulig å gå inn, bruke toaletter eller fylle på vann mm.
 • Vi anbefaler alle å ta med eget håndkle og antibac for egen hygiene og vask/tørk.

Disse reglene MÅ overholdes! Det er veldig at alle følger dette slik at vi tar hensyn til både regelverk og hverandre.

Mulig innendørs trening før 15 juni?

Som mange vet er Functional Fitness nå en idrett i Norge, og underlagt Norges Idrettsforbund. Functional Fitness er stort sett likt som CrossFit.

Alle idretter i Norge har fått lov å trene i grupper på opptil 20 stk. Stavanger Functional Fitness Klubb (SFFK) er en klubb som opererer i CFC sine lokaler. Norges Functional Fitness Forbund undersøker i disse dager om om FF- klubber som opererer ut av et treningssenter får lov til å åpne. Dette har vi store forventingert til og blir dette bekreftet åpner vi for innendørs trening med 20 stk pr. time umiddelbart. Alle medlemmer hos CFC vil isåfall bli oppfordret til å bli medlem i klubben for å kunne delta. Vi kommer tilbake med mer info så fort vi vet noe mer om dette.

Vi venter i stoooor spenning, og krysser armer og bein :-D

Medlemsbetaling med forfall i mai

Ang. medlemsskapsbetaling med forfall i slutten av mai (for juni måned) vil vi komme tilbake til med mer info så fort vi har fått en avklaring fra Norges FFK ang. mulig oppstart.

 

Torsdag 09.04.20 kl. 17:30 

Kjære medlemmer.

Det er nå konstatert at treningssentre fortsatt må holdes stengt. Foreløpig er det ikke gitt noen dato, men det ser ut som at det forblir stengt ut hele april.

Regjeringen har annonsert en støttepakke for bedrifter som er pålagt stengt med støtte på opptil 90% av faste kostnader. Søknad om denne støtten åpner 17. april og CrossFit Centrum vil da selvfølgelig søke om denne hjelpen.

Refusjon for mars/april måned

Det betyr at vi faktisk får en mulighet til å tilby refusjon til de av dere som enda har et aktiv medlemsskap og som ønsker en refusjon.

Vi kan ikke si konkret størrelsen på refusjonen, eller hvordan den vil tilgodeses, men vi håper og sikter på opptil én måned refusjon for perioden som har vært stengt mellom 12. mars og ut april. Dette er selvsagt avhengig av hvordan den økonomiske pakken blir. Vi ser jo at det ofte er forskjell på hva som blir sagt av staten og hvordan det egentlig fungerer i praksis.

Vi vil komme ut med et skjerma om kort tid hvor vi gir noen valgalternativer som dere kan velge mellom, og da ser vi for oss å tilby et valg mellom refusjon eller et bidrag/solidarisk støtte med gavekort.

Mai måned

For Mai måned har vi allerede kommunisert at vi enten fryser, eller du kan la medlemsavgiften gå som vanlig som en solidarisk støtte til CFC mot 2 mnd gavekort. Dette må avgjøres av hver enkelt av dere innen senest 17. april, og alternativene vil fremkomme på skjemaet vi kommer med.

Veien videre

Selv om vi nå sannsynligvis får hjelp med krisepakke av staten, så er det ikke er noen tvil om at CFC har fått seg en kraftig slagside i denne koronakampen. Vi har hatt mange utmeldinger og mye frysing. På toppen har vi naturlig nok hatt en fullstendig fraværende rekruttering i perioden. Vi vet også erfaringsmessig at medlemsmassen naturlig også vil minke ytterligere de neste månedene grunnet sommer og lavsesong, og mange som flytter pga skolegang o.l.  

Resultatet av denne situasjonen er nok at når vi endelig åpner så vil vi muligens være tydelig redusert, selv med støtten fra staten. Det kan være vi må tilpasse driften noe, men slikt vet vi ikke før vi har hele bildet over den økonomiske situasjonen. Men vær allikevel sikker, vi skal gjøre vårt aller beste for å fremdeles gi dere den aller beste treningsopplevelsen slik vi alltid har gjort!

Vi må bare være så ærlige å si rett ut at vi håper at mange av dere vil velge å la medlemskontingenten løpe som normalt, og la den stå som solidarisk støtte til CFC.
Det er vanskelig for oss å be/spør om dette, men vi må bare være åpne om situasjonen. Dette vil være med å gjøre en stor forskjell for driften når vi starter opp igjen.

Vi forstår godt usikkerheten rundt situasjonen som nå pågår, og at mange av denne grunn har meldt seg ut eller frosset abonnementet, og vi har full forståelse for dette.

Vi håper allikevel at alle som har meldt seg ut velger å kommer tilbake oss og at dere som har frosset abonnementet åpner det så snart vi åpner igjen.

Til de av dere som velger solidarisk støtte i stedet for refusjon, vil vi allerede nå rette en stor takk til. Dette er vi sykt takknemlige for, og vi vil føre en liste over de som velger å støtte oss slik at vi på et eller annet tidspunkt kan tilgodese dette tilbake til dere i en eller annen form som takk for støtten i en tøff tid.

Ha en fortsatt fin og aktiv påske, ta vare på hverandre, og så håper vi inderlig at vi snart ser dere alle igjen. <3 


Torsdag 26.03.20 kl. 17:30 

Hei alle sammen, Vi har fått noen spørsmål ang. medlemsavgiften i april i etterkant av informasjonen som kom i går. Så vi må bare tydeliggjør dette litt bedre da vi har skjønt at det er flere som kan ha misforstått budskapet litt.
I videoen fra i går så refererer vi til trekket som skal gå i APRIL måned siden det er første trekk som det er mulig å gjøre noe med etter denne korona situasjonen oppstod. Mars trekket ble gjort av fakturaselskapet 6. mars (med trekk hos dere senere i mnd) og betalingen for April var dermed allerede gjennomført.
Vi står fremdeles ved det at våre medlemmer IKKE skal betale for hele april måned hvis senteret forblir stengt hele måneden. Vi har ikke gått tilbake på dette, ei heller adressert dette enda. Vi vet jo ikke om vi plutselig kan åpne igjen 13 april (håper det!) Hva og hvordan vi gjør det med april betalingen hvis regjeringen forlenger etter påske vil vi komme tilbake til når den beslutningen kommer ila påsken. Men vi presiserer, vi står fortsatt ved at vi ikke forventer at medlemmer skal betale for hele april dersom hele måneden er stengt. Håper det var oppklarende 🙏 Keep staying safe
 

Onsdag 25.03.20 kl. 21:30 

Kjære medlemmer, her kommer en liten oppdatering fra oss sent på kvelden. 

Vi synes dette er fryktelig vanskelig. Det er så mye usikkert, og vanskelig å forutse alt. Det vi likevel vet med 100% sikkerhet er at vi skal kjempe med alt vi har for at CFC skal fortsette å ha sine to flotte sentre til alle dere flotte og fantastiske mennesker! Sammen kommer vi oss fint gjennom dette! ❤️🙏

Frysing
Det vil først være mulig å fryse gjeldende fra mai måned (trekket går i slutten av april). Betalingen for april måned ble sendt ut i starten av mars før situasjonen eskalerte, og er dermed allerede betalt. April vil følgelig ikke kunne fryses.

Frys vil kun være aktivt så lenge sentrene er stengt av myndighetene. Åpnes det f.eks. 12. mai vil også medlemskapet åpnes igjen selv om det kun har gått 12 dager. Hvis du ønsker å fryse medlemskapet så send en mail til post@crossfitcentrum.no.
Frist for å fryse medlemskapet er 17 april, noen dager etter at regjeringen har kommet med sine nye føringer (Senest 13 april) Har man bindingstid kan man også fryse. Gjenværende bindingstid blir da flyttet tilsvarende fryslengden.

Gavekort:
Alle dere som velger å stå gjennom dette sammen med oss og opprettholder betaling som normalt, vil vi gjerne takke dere med å gi et gavekort på 2 mnd. medlemskap som du kan gi bort, eller selge om du vil. Gavekortet kan ikke brukes på eget medlemskap eller andre eksisterende medlemmer.

Oppsigelser:
Alle oppsigelser behandles som ordinære oppsigelser med oppsigelsesmåned fra første hele måned. Bindingstid kan ikke brytes.

Hvorfor velger CFC en løsning med gavekort?
Vi frykter langvarige konsekvenser av situasjonen ved å måtte stenge senteret, og det å alternativt gjøre en refusjonsordning med tilbakebetaling vil dessverre bare utsette konsekvensen av situasjonen. Det er ikke til å stikke under en stol at ved mye frys og mange som sier opp, så vil det gjøre situasjonen enda vanskeligere. Derfor ber vi for forståelse for denne løsningen.

Sannsynligheten for at sentrene kan gå tilbake til normal drift og tilsvarende tilbud er det vi ønsker, og det blir vanskelig å opprettholde hvis vi ikke har økonomi til vanlig drift.

Gavekort er en mulighet for sentrene å kanskje få til en tiltrengt rekruttering etter denne tiden, og er en god anledning for medlemmer å få med seg venner, kolleger til vinning for både seg selv med økt trivsel og for CFC.

 


Tirsdag 24.03.20 

Regjerningen viderefører tiltakene til etter påske. Det betyr stengte treningssentre til og med 13 april. 

Denne beslutningen er ikke uventet selv om det er svært kjedelig for alle oss som savner treningssenteret vårt. Og ikke minst er det økonomisk dramatisk for alle som driver noe i treningsbransjen. Vi vil komme tilbake i løpet av morgendagen med informasjon om hvordan vi forholder oss til denne forlengelsen.

 


Tirsdag 17.03.20 kl. 12:30

Kjære medlemmer.

Som dere vet fra tidligere informasjon så er vi tvunget til å holde helt stengt av myndighetene. Hva som skjer når utløpet av denne tvangen nærmer seg vet vi ikke. Vi har informert om at vi ikke gjør noen handlinger vedrørende medlemsavgift som allerede er betalt inn for mars måned selv om måneden tvunget avkortet for oss alle.

Det er naturlig å spørre. Hva om det forblir stengt i April også? Forventes det da at vi også skal betale for hele april også uten å få trene? Her er svaret helt enkelt «Nei».

CrossFit Centrum har permittert alle ansatte, og vi er i dialog med huseierne om husleien på både Forus og Hillevåg. Hvis dette eskalerer er vi helt nødt til å få fjernet mesteparten av våre faste kostnader slik at vi klarer å betale våre forpliktelser og bestå i denne perioden uten inntekter. Vi må bare håpe at dette ikke vedvarer ut april. Ting skjer fort, og vi håper at med den dugnaden vi ser i samfunnet nå så vil vi få bukt med spredningen.

Flere av dere har sendt epost både med frys og med oppsigelser. Vi får spørsmål om hvis vi ikke kan fryse så vil dere si opp. Vi skjønner, men samtidig syns vi dette er både trist og vanskelig. Vi ber dere alle innstendig om å ha litt is i magen inntil videre. Det er ingen andre steder å dra mens dette pågår, og som nevnt kommer vi ikke til å la dere betale forgjeves videre. Veldig få av oss små, privateide sentre er økonomisk robuste nok til å stå i mot en sterk negativ utvikling blant medlemmer, så hvis for mange velger å forlate oss i denne tøffe tiden så står vi i hard motvind når dette er blåst over. Hvis vi i det hele tatt står oppreist. Vi håper dere vil stå sammen med oss i denne krisen og vise solidaritet.

Det er ingenting annet vi ønsker enn å kunne åpne dørene igjen for dere alle. Hold med oss!

(ENGELSK)

Dear members.

As you know from previous information, we are forced by the government to shut down our business like all the gyms in the country. This shutdown is for 14 days. What happens after that, we do not know. We have informed that the 14 days of March will not be refunded as per Force Majeure (an extraordinary event out of our control).

It’s only natural that you would ask, “what happens if the closure is extended another 30 days? Will I pay for that as well?” The answer is “NO”.

CrossFit Centrum have today put all our staff on leave and is negotiating with our landlords to waiver the rent. We’re dependent to cut all operational cost to survive, but we intend to do so without charging you for a closed gym for next month.
Many of you have emailed us to freeze or cancel your membership. We kindly ask you to not do so until we see what happens. There is no other gym to go to, and as mentioned we will not charge you for a closed service next month. Most private owned gyms operate without a large financial safety-buffer, and that is also valid for CrossFit Centrum. We hope you will stand with us through this crisis and show us your solidarity. Truth to be told, if to many cancel their membership because of this we probably will be in a horrible storm when this blows over. If we even manage to raise again.

There is nothing we want more than to re-open our doors for you. Stay with us!Team CrossFit Centrum

 


Torsdag 12.03.20 kl. 18:10

HJEMMEWODS

For å holde pumpa og kroppen i gang når senteret er stengt vil vi legge ut wods tilpasset til å gjøres hjemme eller ute. Dette er tiden for å bli en MASKIN på kroppsvektsøvelser og kondisjon :) t
 
Nedenfor er noen alternativer som kan gjøres i helga. Disse vil bli lagt ut på BTWB så husk å logg resultatet ditt der. Det blir lagt ut ny økt hver dag på BTWB på samme måte som før, bare nå er øktene programmert til å være økter alle kan gjøre hjemme.
 
Fredag:
Every min for 30 min:
Min 1: 30 Airsquats
Min 2: 20/15 Hand release Pushups
Min 3: 20 Situps
Min 4: 15 Burpees
Min 5: Rest
 
Lørdag:
4 rounds for time of:
Run, 400 m
30 Jumping Alternating Lunges
Rest 1 min
 
Søndag:
AMRAP 20 min:
40 Double Unders/80 Single unders
10 Burpees
20 V-ups
30 Air Squats

 


Torsdag 12.03.20 kl. 16:40

Informasjon vedrørende medlemskap og stengt senter:

Vi skjønner at det for noen føles urettferdig å betale når man ikke får trent. Vi håper allikevel alle skjønner at dette en ekstraordinær situasjonen og er å anse som en "Force-Majeur-situasjon".

Det betyr i praksis at CFC ikke kan klandres for situasjonen som er oppstått, og ei heller være økonomisk ansvarlig. Medlemsavgift for april vil gå som normalt, og håpet er selvsagt at restriksjonene myknes opp i løpet av måneden. Hva som vil skje etter 14 dager må vi få lov å komme tilbake til da situasjonen endres raskt.

Force majeure er betegnelsen på en ytre, plutselig og ekstraordinær hendelse av et visst omfang som er av en slik art at den hindrer partene i oppfyllelse av kontrakten, og som kontraktspartnerne ikke har kontroll over eller rimeligvis kunne forutsett. Det som kjennetegner en force majeure hendelse er at den er utenfra, ekstraordinær og upåregnelig. Eksempler på hendelser som er force majeure er typisk krig, jordskjelv, flom, opprør, generalstreik mv.

Vi ser vi har fått en mengde meldinger om frysing, og forklaringen ovenfor gjelder også for frysing.

Vi vil også være åpne og ærlige med å si at denne situasjonen potensielt har en ekstremt stor økonomisk konsekvens for CrossFit Centrum. Vi ber våre medlemmer om forståelse og støtte i en tøff periode, slik at dette ikke blir en situasjon som blir avgjørende for at vi faktisk må stenge dørene for godt.

Vi vil fortsette å informere ved nye føringer fra det offentlige. Vi ber dere vennligst om å ikke sende henvendelser ang. situasjonen som vi har beskrevet ovenfor nå i denne hektiske perioden hvor så mye er usikkert.

Igjen håper vi dere forstår at dette er utav CFC sin handlekraft, og at vi er avhengig av dere for å komme oss gjennom dette.

 


 Torsdag 12.03.20 kl. 14:20

Regjeringen har akkurat pålagt full stenging av treningssentre i 14 dager. Vi kommer tilbake med mer informasjon.

 


 Torsdag 12.03.20 kl. 11:00

Nasjonale og lokale myndigheter har kommet med en sterk anmodning om å ta den pågående koronavirus situasjonen på alvor, og CrossFit Centrum følger denne situasjonen nøye. Vi må alle må være med å ta ansvaret for å begrense dette omfanget.

Etter en ny vurdering i dag basert utviklingen i samfunnet og av hensyn til våre medlemmer og instruktører, så velger CrossFit Centrum å være føre var og ta en pause i alle organiserte gruppetimer frem til og med søndag 29.03.


Inntil videre vil vi la sentrene være tilgjengelig for egentrening under strenge vilkår med hensyn til symptoner, hygiene og andre tiltak beskrevet i våre retningslinjer iht koronaviruset. 

Hva betyr dette for deg som medlem?: Alle gruppetimer stoppes f.o.m tors 12.mars kl. 16:00 til og med 29.mars 

CrossFit Centrum vil fortløpende kunne gjøre endringer og gi oppdateringer rundt situasjonen på vår nettside. Så følg med på siden. 

Vi beklager situasjonen, men dette er det riktige å gjøre og vi håper på forståelse for det. 

Et lite ord på veien: Vis hensyn ovenfor andre så vi i felleskap kan begrense og redusere spredningen.  Stay safe  <3 

 


Onsdag 11.03.20 kl. 18:15

I dag har WHO erklært Koronaviruset som en pandemi. CrossFit Centrum innfører umiddelbare strakstiltak fra og med i morgen 13. mars og frem til påske 3 april. Tiltakene vil bli justert underveis iht utviklingen av spredning og myndighetenes håndtering. Vi håper på forståelse for dette. 

 

Oppdaterte retningslinjer for alle medlemmer:

 • Vask hendene eller bruk antibak før du går inn på senteret. Antibak står ved resepsjonen og vasken. 
 • Alt utstyr du benytter skal vaskes med spray/antibac etter bruk
 • Alle som skal på time MÅ ha billett for å kunne delta. Overbooking av antall er ikke akseptabelt. 
 • Vi tak ikke High-fives i denne perioden 
 • Myndighetene foreslår å holde ca 1m avstand til menneskene rundt deg, vi prøver å overholde dette. 

 

Tiltak fra CrossFit Centrum:

 • Vi reduserer bruk av parallelle timer, og fjerner timer på planen for å redusere kapasiteten på senteret. Sjekk timeplanen. 
 • Barnepass stenges
 • Kids kursene stoppes til situasjonen er avklart
 • Vi strammer inn på overbooking på timer
 • Prøver å fjerne øvelser med kroppskontakt. Her må alle også ta ansvar selv. 
 • Økt tilgangen på Antibac (det er restriksjoner på antall vi får kjøpe, og vi fyller på fortløpende). Ta gjerne med en flaske i sekken selv også. 

 

I det hele, bruk fornuft!

Husk følgende tiltak for å forebygge smitte:

 85139177 10158264090585288 2075942210246803456 o

 

Råd fra Folkehelseinstituttet

Live oppdatering av smittetilfeller på landsbasis/region

Nasjonale og lokale myndigheter har kommet med en sterk anmodning om å ta den pågående koronavirus situasjonen på alvor. Vi må alle må være med å ta ansvaret for å begrense dette omfanget.

CrossFit Centrum følger denne situasjonen nøye. Etter en ny vurdering i dag basert utviklingen i samfunnet og av hensyn til våre medlemmer og instruktører, så velger CrossFit Centrum å være føre var og ta en pause i alle organiserte gruppetimer frem til og med søndag 29.03.

Inntil videre vil vi la sentrene være tilgjengelig for egentrening under strenge vilkår med hensyn til symptoner, hygiene og andre tiltak beskrevet i våre retningslinjer iht koronaviruset.

Hva betyr dette for meg som medlem: Alle gruppetimer stoppes f.o.m tors 12.mars kl. 16:00 til og med 29.mars

CrossFit Centrum vil fortløpende kunne gjøre endringer og gi oppdateringer rundt situasjonen på vår nettside. Så følg med på siden under her.  

Et lite ord på veien: Vis hensyn ovenfor andre så vi i felleskap kan begrense og redusere spredningen. 

Stay safe <3

Vi beklager situasjonen, men dette er det riktige å gjøre og vi håper på forståelse for det.

 ledig stilling

SENTERLEDER CROSSFIT CENTRUM, STAVANGER 80 - 100% stilling

Fra 01.01. går vår Senterleder Hege tilbake til skolebenken og i denne forbindelse søker vi hennes etterfølger.

Vi søker en person som kan drive og være med å videreutvikle senteret. Har du et brennende engasjement for trening? Erfaring med CrossFit? Eller kanskje du er utdannet personlig trener eller innehar annen treningsfaglig bakgrunn og har lyst å ta karrieren et steg videre? Da kan dette være noe for deg.

Det er veldig viktig at søker har en grunnleggende forståelse for trening og hvordan kroppen fungerer, samt kjennskap til forskjellige treningsprinsipper og metoder.

Vi er stolte over å ha et fantastisk godt miljø på senteret. Det er veldig sosialt og god stemning på treningene, og medlemmene kommer gjerne litt tidlig eller sitter litt igjen etter treningen bare for å ta en kopp kaffe og snakke. En viktig del av jobben er derfor også å opprettholde trivsel og skape en plass hvor medlemmene trives.

Ønskede kvalifikasjoner

 • CrossFit Level 1 kurs eller høyere CrossFit sertifisering, men dette er ikke et krav da vi tilbyr kurset.
 • 2+ års erfaring med CrossFit som sport/treningsform
 • ha evnen til å motivere og inspirere, og det å kunne lede andre CrossFit instruktører
 • være strukturert og initiativrik og en som tar ansvar
 • være resultatorientert
 • like å arbeide med mennesker
 • kunne jobbe selvstendig
 • være instruktør for CrossFit timer
 • holde og evt. videreutvikle On-ramp kurs etter behov
 • jobbe i samarbeid med, og rapportere til ledelsen av CrossFit Centrum AS

 

Vi tilbyr:

 • utfordrende og varierte arbeidsoppgaver med god mulighet til å være med å påvirke din egen arbeidshverdag
 • mulighet for egenutvikling
 • utfordrende og kreative oppgaver
 • faglig kompetanse og opplæring
 • ansvar for spennende nye prosjekter som skal iverksettes
 • konkurransedyktig lønn
 • fleksibel arbeidstid

 

I samarbeid med ledelsen i CrossFit Centrum AS vil du også ta del i formulering og gjennomføre strategier for forretningsutvikling, være med å utvikle og gjennomføre markedsføring og medlemsrettet arbeid, administrere generelle daglige administrative behov og oppgaver, inkludert planleggingsprogrammer, arrangementer, markedsførings- og oppsøkingsaktiviteter, og sørge for at anlegg og utstyr er i orden.

Senterleder vil også assistere i programmering og være en del av det administrative personale hos CrossFit Centrum AS når det gjelder nyansettelser, opplæring, veiledning, personalstøtte og teambuilding.

Vi ønsker tiltredelse i nov/des slik at du kan bli med Hege frem til nyåret for å få den aller beste erfaringsoverføringen.

Stillingsprosent: 100 %. Mulighet for 80% hvis ønskelig.

 

RESEPSJONIST / KONTORMEDARBEIDER 30 - 50% stilling

Vi søker deg som har lyst å hjelpe oss med det administrative som foreligger på et treningssenter.

Arbeidsoppgaver blir alt fra det å svare på mail og telefon, administrere medlemssystemet, fakturering, bestillling og oppfølging av varer til butikken, admin av medlemssider på FB og BTWB, sosiale medier, samt annet forfallende arbeid ++.

Kontormedarbeideren vil også være vår resepsjonist og vårt ansikt utad, og den personen medlemmene først møter når de kommer på senteret.

Det er viktig at søker har egenskaper i form av å være utadvendt, serviceinnstilt og liker å jobbe med mennesker.

Arbeidstid: Vi ønsker at du kan være her 2 kvelder i uka + 1 dag på dagtid.

Stillingsprosenten og arbeidstid kan diskuteres. 

 

CROSSFIT TRENERE 15 - 30% stilling

Vi søker deg som er glad i å trene og evner å formidle gleden ved det å trene til andre. Fortrinnsvis med Level 1 sertifikat, men ikke et absolutt krav da vi tilbyr dette. Ytterligere utdanning og kursing vektlegges.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • inneha Level 1 sertifikat, men ikke et absolutt krav da vi tilbyr dette
 • erfaring innen CrossFit eller funksjonell trening
 • ønskelig med utdanning som personlig trener men ikke et krav
 • sosial, utadvendt og serviceinnstilt
 • inneha et sterkt ønske om å jobbe for å få våre medlemmer så flinke og dyktige som mulig
 • du evner å motivere, instruere og engasjere
 • god formidlingsevne

 

Arbeidstid er i utgangspunktet 1 kveld i uka med minimum 3 timer pr. kveld + deltagelse i helgerotasjon (ca 1g pr. mnd). Men dette er diskutabelt, og åpent iht individuelle ønsker.

 

BARNEPASSER - 4t pr. uke

Vi søker barnepasser 4 dager pr. uke, med hhv 1 - 1,5 time hver dag i 4 dager.

Arbeidstiden er pr. dd som følger:
Man og ons: kl. 12:00
Tirs og tors: kl. 09:00


Hos CrossFit Centrum blir du en del av et fantastisk medlems community, og du får være med på et spennende, kjekt og fremtidsrettet konsept sammen med meget dyktige og hyggelige kollegaer.

Søknadsfrist: Snarest, innen 08.09.18

Søknad og CV sendes: jeanette@crossfitcentrum.no 
Merkes: < merk med hvilken stilling du søker >

Evt. spørsmål ang. stillingen kan rettes til Jeanette V. Hustad, tlf. 951 43 462

 

GDPR (General Data Protection Regulation) er nye EU-krav til behandling og bruk av sensitive persondata og andre personopplysninger. EUs nye lovgivning erstatter et utdatert lovverk som opprinnelig var tilpasset lagring av persondata på papir. Hensikten er å styrke borgernes personvernrettigheter i en digital hverdag.

Når du blir medlem hos CrossFit Centrum gir du oss visse personopplysninger (eks. navn, telefonnr, epostadresse, fakturainformasjon eller andre data det er rimelig at vi knytter til et medlemsskap). Dine kundedata blir dermed registrert hos oss fordi du har handlet av oss. Derfor ønsker vi å fortelle deg at vi har ny personvernerklæring som trer i kraft 25. mai. Du trenger ikke foreta deg noe, men har du spørsmål er du velkommen til å kontakte oss på post@crossfitcentrum.no

Alle medlemmer hos CFC vil også innen 1 juli motta en mail eller SMS fra iBooking hvor du kan krysse av for om du vil motta emails fra oss, dette innebærer gjerne tilbud, nyhetsbrev og typisk markedsføringsinformasjon som informasjon om events ol. Du kan til enhver tid gå inn på bookingkalenderen på "Min side"  og krysse av om du vil motta denne informasjonen eller ei.

 

SLETTING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Iht GDPR kan du velge å slette dine personopplysninger hos oss, men dette kan kun gjøres hvis du ikke er medlem hos oss lengre. Dette gjøres ved å sende oss en mail til: post@crossfitcentrum.no med emne: "GDPR slett". I mailen må du også oppgi ditt fulle navn, telefon og epost slik vi kan identifisere deg i systemet.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER SAMLER VI INN OM DEG?

 • Navn, e-postadresse, telefonnummer, adresse
 • Fødselsdato
 • Betalingsinformasjon

BRUKERGENERERTE OPPLYSNINGER:

Vi bruker opplysningene om deg på følgende måter:

 • Informasjon om medlemsskap
 • Fakturering iht oppgitt betalingsinformasjon
 • Mulig utsendelse av epost med tilbud/kampanjer.

HVORFOR SAMLER VI INN DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi behandler dine personopplysninger for følgende formål:

A) Av hensyn til vårt avtaleforhold

 • For å tilby medlemsskap til deg og for å administrere vårt avtaleforhold med deg
 • For å håndtere betaling og gi deg bestillings- og fakturainformasjon
 • For å gi deg tilbud, nyheter, informasjon, produkter eller tjenester

B) For markedsføringsformål

 • For å sende deg direktemarkedsføring via e-post eller sms. Slik markedsføring kan inneholde tilbud, nyheter eller informasjon som gjelder våre tjenester og tilbud. Merk at du når som helst kan slutte å motta slik markedsføring ved å krysse av for dette under "Min side" på bookingkalenderen.

HVEM KAN VI DELE DINE PERSONOPPLYSNINGER MED?

Vi deler ikke opplysningene dine med noen bortsett fra kredittselskap ved evt. manglende betaling.

HVOR LENGE LAGRER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi vil ikke lagre dine personopplysninger lenger enn vi anser nødvendig for å oppfylle formålene som er beskrevet over i avsnittet ”Hvorfor samler vi inn dine personopplysninger”.

HVORDAN BESKYTTER VI DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Å beskytte dine personopplysninger er viktig for oss. Alle personopplysninger du oppgir til oss lagres på sikre servere, og vi benytter tiltak for å beskytte mot tap, misbruk, uatorisert tilgang, endring, offentliggjøring eller ødeleggelse av dine personopplysninger.

Alle data lagres i Norge.

HVORDAN KAN DU FÅ TILGANG TIL DINE PERSONOPPLYSNINGER?

Vi forstår at du fra tid til annen kan ha behov for ytterligere informasjon fra oss vedrørende dine personopplysninger og hvordan disse behandles, eller at du kan ønske å oppdatere eller korrigere opplysningene du har gitt oss. Ta kontakt med oss på post@crossfitcentrum.no for dette formål.

 

   CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.