Booking

Live søk

I løpet av januar/feb kan du som medlem være så heldig å få et gavekort på hele 1000,- kr hvis du verver en venn!
 
Gavekortet kan brukes på følgende:
  • Valgfrie varer i CFC shoppen som gensere, t-skjorter, barer, osv
Vervepremie gjelder kun ved 12 mnd ordinært medlemsskap til 999,-

Hvordan blir jeg registrert som verver og godkjent for vervepremie?

Ved online innmelding må det nye medlemmet skrive inn verver sitt navn i feltet "Vervet av (fullt navn)"
Merk:
  • Det er ikke mulig å etter-registrere en verving. Dersom navnet ditt ikke blir oppgitt ved innmeldingen, gjelder dessverre ikke vervingen.
  • Vervingen gjelder etter 14 dagers angrefrist har gått ut
  • Gavekortet kan ikke benyttes på sitt eget medlemskap.

BTW er en av de beste CrossFit apps på markedet med masse flotte funksjoner. Her kan du for eksempel logge og spore resultater og fremgang, følger ulike gym sine WODs, logge WODs, knytte deg til CFC' sin konto, se instruksjonsvideoer og mye mer. Flott verktøy for å analysere statistikk og justere treningen deretter.

 

Alle våre medlemmer har gratis tilgang til Beyond the Whiteboard (verdi kr. 115,- pr. mnd) . For opprettelse av konto tilknyttet CFC klikk her...

 

Vi har ingen aktive kampanjer for øyeblikket.

Vi bruker avtalegiro for betaling, noe som betyr at du må godkjenne avtalegiro slik månedsbeløpet trekkes automatisk fra bankkontoen din.

Godkjenning av avtalegiro kan gjøres som følger:

1. Logg deg inn på timebookingen

2. Velg "Min side". Klikk på "Opprett avtalegiro" som vist nedenfor:

avtalegiro opprett

. Der finner du et valg for godkjenning av avtalegiro, klikk på det for å godkjenne. 

On-Ramp kurset er et obligatorisk kurs for alle som vil starte å trene hos oss.

Dette er et nybegynner/intro-kurs, med hensikt at du skal lære riktig teknikk og utførelse av typiske CrossFit øvelser som bl.a. armhevinger, markløft, knebøy, thrusters, og pullups, samt tilpasninger av øvelsene. Kurset sikrer at alle som trener hos oss har grunnleggende god teknikk og kunnskap før de starter å trene vanlige WOD’er (wod=workout of the day). Kurset er også eg god måte å bli kjent med andre nye på senteret.

Før du har gjennomført On-ramp kurset så kan du delta på timene: WOD1 og Tabata/HIIT. Etter On-ramp kurset er gjennomført kan du delta på alle timer.

 

Kursets oppbyggelse

Kurset starter med en introdukjson av Crossfit, teoretiske begreper og diverse informasjon om Crossfit Centrum. Derretter går vi igjennom baseløft, og tekniske crossfit øvelser, både teoretisk og praktisk. Kurset vil være nyttig uansett nivå og gir en god innføring til CrossFit.

Påmelding og betingelser for kurs

For GOLD-medlemsskap (medlemsskap med binding): Kurset er inkludert i medlemsskapet. 

For STANDARD-medlemsskap (medlemsskap uten binding): Kurset er IKKE inkludert i medlemsskapet, og prisen legges på ved første faktura. 

For IKKE-medlemmer av CrossFit Centrum: Du kan ta On-Ramp kurset uten å være medlem hos CrossFit Centrum. Er dette ønskelig må du sende oss en mail til post@crossfitcentrum.no 

Påmelding er bindende, og ingen refusjon gis ved evt. uteblivelse av kurset. 

Avbestilling

Reservert plass som man ikke ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC. Det er viktig du gir oss beskjed raskt slik vi kan tilby plassen til andre og evt. flytte deg over til et annet kurs. Hvis du ikke gir oss beskjed, mister du retten til å delta kostnadsfritt på et nytt kurs.

 

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.