Booking

Live søk

CrossFit er en spennende treningsform som kombinerer det beste av mange forskjellige verdener innen trening for å oppnå god helse, og en allsidig trent og sunn kropp.

I CrossFit løfter man vekter i ulike former og belastninger. Vi bruker vektstenger, manualer, kettlebells og mye annet som gir oss vektmotstand i bevegelser. Kroppsvekt øvelser utgjør en stor del av treningen også.

Mestre egen kroppsvekt gir stor tilfredsstillelse og er direkte relatert til hverdagslivet. Kondisjonsmomenter er også godt representert. Løping, roing, hopping etc. inngår i treningen.

Variasjonen gjør treningen gøy og motiverende samtidig som man får stor glede av å mestre stadig nye utfordringer og målsetninger. CrossFit handler mye om fellesskap og samarbeid.

I CrossFit er man sammen når man trener slik at man motiverer hverandre ved å trene side om side. Det inspirerer til å presse seg selv ut av komfortsonen og dermed øke sjansen for bedre resultater.

Sist men ikke minst så vil alle seriøse, godkjente CrossFit tilbydere ha et trenerteam som ivaretar sikkerheten og trivselen til alle medlemmer.

En CrossFit time skal fungere og oppleves som en «PT i gruppe» time, hvor alle får hjelp underveis med teknikk korrigering og eventuell skalering. I tillegg sørger treneren for at timen flyter som den skal og er effektiv.

Oppsummert kan man si at er du ute etter en treningsform som er sosial, gøy, variert og effektiv så bør man prøve ut CrossFit.

Booking av time 

Du skal alltid booke deg på time. Vi har et maks antall på hver time, så derfor må du reservere plass for å kunne delta.

Hvis det er fullt på timen, så kan du allikevel booke deg på og da blir du satt på en venteliste. Blir det ledig plass så får du beskjed via SMS.

 

Avbestilling av time

Avbestilling av time må gjøres senest 1 time før timen skal starte. Hvis du ikke melder deg av innen denne tid, og ikke møter opp så får du en "ikke møtt". Ved 3 stk "ikke-møtt" i løpet av en måned så er det slik at du da ikke kan booke time på nett før du har mindre enn 3 ikke-møtt. Du kan imidlertid "betale deg ut", dvs betale et lite beløp for å få slettet alle ikke-møtt. 

 

Våre bookingsystem

Du kan booke timer via nettleseren på Pc, eller ved å laste ned vår mobil-app:

Klikk her for å booke timer på nett

Last ned mobil-appen: Apple Android 


Lurer du på noe ang. booking så sjekk ut vår FAQ seksjon. Her finner du ofte stilte spørsmål.

Å velge en PT fra CrossFit Centrum er et valg du garantert blir fornøyd med! 

Du får en PT med høy faglig kompetanse, lang erfaring innen trening, og en lidenskap og ønske om å ville hjelpe andre å nå sine mål. Ingen tidligere treningserfaring er nødvendig for å benytte seg av en PT hos oss. Vi hjelper deg bl.a. med styrketrening og hypertrofi trening, komme i generelt bedre form, vektreduksjon, rehabiliteringstrening, og forbedring av teknikker.

Våre PT’er utdannet gjennom Akademiet For Personlig Trening, og de fleste har også mange tilleggskurs/spesialkurs innen trening. I tillegg har flere av våre PT’er utdannelse/kurs innen et bredt spekter av fagområder som bl.a. ernæring, mental trening, terapeutiske behandlinger (fysioterapi og massasje). Vi er stolte av å kunne presentere et så dyktig team av fagfolk!

Velger du PT hos oss, så kan du trene alene med PT, eller du kan trene med en venn eller i en gruppe.

Uansett store eller små målsetninger så har vi en PT for deg.

PT PRISER OG PAKKER


PT SINGLE

PT DUO

PT GRUPPER

PRISER SINGLE TIMER: 

Enkelttime: 900,- 
3 klipp: 2550,- (850 kr /time)
10 klipp: 8000,- (800 kr /time)
20 klipp: 15 500,- (775 kr /time)
30 klipp: 22 500,- (750 kr /time)

PRISER DUO TIMER:

PT DUO pakke 3 timer: kr. 3400,- (1133 kr /time)
PT DUO pakke 10 timer: kr. 10600,- (1060 kr /time)
PT DUO pakke 20 timer: kr. 19800,- (990 kr /time)

PT GRUPPE TIMER:

(3-8 Personer)
5 timer - kr 2100,- per person (350 kr/time)
10 timer - kr 3500,- per person (299 kr/time)
20 timer - kr 5990,- per person (249 kr/time)

 
 
PT On-Ramp: 3 timer kr. 1500,-
PT On-ramp DUO (2 personer) 3 timer kr. 2500,-
Vi kan på forespørsel også tilby andre pakker enn det som er beskrevet her.
 
For bestilling: ta kontakt med silje@crossfitcentrum.no
 
Betaling kan delfaktureres i inntil 3 mnd.
Vi har en rekke avtaler med idrettslag og bedrifter i alle størrelser.

En bedriftstime/lagtime gir et skreddersydd opplegg for din gruppe, hvor dere har en egen fast treningstime(r) hver uke. Dette er en privat time kun for dere.

Dere får en egen CrossFit instruktør som har ansvaret for deres gruppe, og som utarbeider spesialtilpassede timer for dere, basert på deres ønsker og behov. Instruktøren følger dere opp og pusher dere gjennom hele økta.

Fysisk aktivitet er viktig for arbeidsmiljøet. Sammen vil dere skape en bedre helse, livsglede, motivasjon og trivsel. Det er kjekt å gjøre noe sammen!

Vi tilbyr også ‘teambuilding’ for bedrifter og lag.

Ta kontakt med oss eller hør med din arbeidsgiver/trener/kontaktperson for informasjon om avtalen, eller ved ønske om opprettelse av avtale.

Finn svar på de mest vanlige spørsmålene nedenforBarnepass

Vi har kun barnepass på Forus foreløpig. Sjekk timeplanen for tider. Her må du booke deg inn for å benytte deg av barnepass.

CrossFit og trening

Det er fullt mulig, men avhengig av skadeomfanget. Har du plager/skader er det viktig du kommuniserer dette med trener. Ta kontakt med en trener for å få justert/skalert treningen etter ditt behov.

Selvfølgelig! Alle nye medlemmer blir satt på et On-Ramp kurs som går over 8 timer. Her lærer du alt som trengs for å kunne trene CrossFit og bli med på WOD timene.

Drop-in

Faktura

Første betaling inkluderer treningsavgiften for inneværende måned pluss kommende måned. Eks: 750 pr.mnd med innmelding 20.01.19 Betalingen vil da være 1/3 av 750=250,- pluss 750,- for kommende måned. Totalt 1000,-.

For norske statsborgere tar vi kun imot betaling via avtalegiro. Hvis du ikke oppretter avtalegiro via "Min side", vil vårt fakturaselskap sende purring med purregebyr. Det er derfor viktig at du oppretter avtalegiro ganske kjapt etter du har meldt deg inn. For utenlandske statsborgere uten norsk bankkonto kan vi ta betalt via Paypal evt. kort. Ved betaling via Paypal legger vi også på Paypal sine gebyrer som de tar for å kreve inn betalingen. Ta kontakt med resepsjonen for mer informasjon om Paypal betaling. 

Frysing

Medlemskapet fryses i en gitt periode, avtalt mellom administrasjonen, og deg som medlem. Frysing MÅ skje skriftlig på mail. Frysperioden kan kun gjelde fra neste faktura periode. 1 måned før frysperioden utløper vil faktureringsprosessen starte opp igjen automatisk. Dette betyr at påfølgende måned blir oppstart av medlemskapet. Vi sender ikke ut beskjed på forhånd, så det er hvert medlem sitt ansvar å huske på dette.

Kan fryses ved sykdom/skade, eller hvis man er utenfor rekkevidde til sentrene våre i en periode over 1 måned i forbindelse med jobb. Frys er ikke mulig med begrunnelse at det er jul, påske, sommer etc. Bindingstiden forskyves tilsvarende perioden medlemskapet er fryst.

Samme betingelser som med binding. Velger man å si opp avtalen for så å melde seg inn på nytt vil man måtte melde seg inn igjen med de ordinære betingelser som da gjelder og ikke den prisen man hadde.  Kampanjer vil normalt sett ikke kunne benyttes før 3 måneder har passert etter oppsigelse.

Medlemsskap

Du må minst 1 mnd før utløp, gi beskjed om ønsket om endring. Prisen vil endres til den gjeldende prisen for medlemskap uten binding.

Medlemskapet vil automatisk fornyes med en ny 12 mnd periode til gjeldende Gold pris.

Med en gang du melder deg inn blir du medlem hos CFC og kan starte å trene samme dag. Før du har tatt On-Ramp kurset så anbefaler vi at du går på Level1 og spesialtimene (eks: Yoga, rotimer, styrketimer mm) da disse er mindre tekniske. Når du har gjennomført On-Ramp kan du bli med på absolutt alle timer.

Ja, alle våre medlemmer får tilgang til både Forus og Hillevåg.

Du må fysisk registrere adgangsbrikken på alle senterne du ønsker adgang til.

Du kan velge enten faktura eller avtalegiro. Dette velger du ved innmelding. Faktura gir fakturagebyr. Husk å registrere avtalegiro hos oss, klikk her for å registrere.

On-ramp

Vi kan også tilby On-Ramp som en egen PT pakke. PT-onramp kan være alt i fra to-fem timer avhengig av deltakerens utgangspunkt. Timene kan gjennomføres på tidspunkter som avtales direkte mellom deg og en av våre trenere.

Ja, absolutt! Send oss en mail slik at vi kan ordne det.

Dette gjør du via våre nettsider. Klikk her for å se oppsatte kurs.

Ja, dette er obligatorisk og er for å kunne gi en introduksjon til de ulike bevegelsene og øvelsene på en så sikker måte som mulig. Fritak kan gis ved tilsvarende kurs på andre sentre eller annen relevant erfaring.

Timer og booking

Kontakt resepsjonen for å se til at adgangskortet/brikken er korrekt registrert i vårt system. Dersom det er feilmelding på mobilnummer må dette også registreres på nytt.

Ja, da må du også booke/registrere deg under «open gym» som er tidspunkter som er løpene hele dagen. Kvitteringen må du ha med deg under treningen din i tilfelle det foretas en medlemskontroll.

Bookingen gir deg ikke mulighet til å avbestille mindre enn 60 min før timen.

Dette varier, men vi ser at fra kl 16:00 og utover at det er flest folk på timene. Morningene er også populære. Det er sjeldent vanskelig å få plass på timen du ønsker å delta på.

For at det skal være likt for alle kan du booke deg på timer tre dager i forveien. Det er ikke mulig å legge inn faste bookinger, og du må derfor booke hver gang du skal på time.

Adgangsbrikken gir deg tilgang til senterne fra kl 06:00-23:00. Er du skiftarbeider og har behov for andre adgangstider, ta kontakt.

Oppsigelse/Avslutning av medlemsskap

Medlemsskapet MÅ sies opp skriftlig pr. mail til oss på post@crossfitcentrum.no. Oppsigelsen er ikke gyldig om den er informert via andre kanaler (personlig informasjon, facebook melding osv). Oppsigelsen blir registrert fra den dato du sender oss mail. Når vi har mottatt og behandlet oppsigelsen vil du få en bekreftelse tilbake på mail.
Velger man å si opp avtalen for så å melde seg inn på nytt vil man måtte melde seg inn igjen med de ordinære betingelser som da gjelder og ikke den prisen man hadde.  Kampanjer vil normalt sett ikke kunne benyttes før 3 måneder har passert etter oppsigelse.

Det er 1 mnd oppsigelsestid på alle medlemsskap. Oppsigelsestiden regnes fra den første i måneden etter oppsigelsen ble mottatt. Det er ikke anledning til å avkorte oppsigelsestiden. Eksempel: hvis du sier opp 25.september så vil oppsigelsestiden gjelde fra 1. oktober og ut oktober måned. Du betaler da altså fakturaen du får i september da denne gjelder trening ut oktober. Med andre ord kan du trene ut oktober før medlemsskapet. For medlemmer med bindingstid så er det ikke mulig å avslutte medlemsskapet før bindingstiden er utløpt med mindre det foreligger spesielle årsaker. Disse er beskrevet i kontrakten du fikk ved innmelding. Er du usikker på noe rundt dette så ta kontakt med oss.

 

 

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.