Booking

Live søk

Crossfit Centrum er distriktest største CrossFit box, med 2 boxer, en på Forus og Hillevåg. Crossfit Centrum var landets første dedikerte CrossFit senter i Norge og har lang erfaring i hva som trengs for å drive et CrossFit senter og bygge et godt miljø. Vi er veldig er stolte av å kunne tilby et høyt faglig miljø og utrolig dyktige trenere.

Her hos oss i CrossFit Centrum er det plass til alle uansett utgangspunkt.

Våre trenere er der for å hjelpe, og for å tilpasse treningen til deg. Treneren er med deg hele timen, og det er nesten som å ha en Personlig trener. 

Alle våre timer er gruppetimer, og vi opererer med kun 16 medlemmer i tradisjonelle wod timer. Vi kjører også spesialtimer, for eksempel med olympiske løft, hvor det er enda færre i gruppen. Dette blir eksklusivt sett i forhold til tradisjonelle treningssentre hvor man kanskje kan ha 45 deltakere på en time.

Våre sentre har utstyr av topp kvalitet og vi er flinke til å fornye oss på utstyrfronten. Men det viktigste av alt, - vi har et helt unikt community blandt medlemmer og ansatte, og vi kan garantere du blir godt tatt imot og ivaretatt av våre fantastiske medlemmer og trenere :) 

Trenerteamet vårt består av trenere med flere års erfaring fra trening innen CrossFit og andre treningsformer. I tillegg er mange trenere fagutdannet innen helse, og jobber på dagtid som fysioterapeut, kiropraktor o.l.

Minstekrav for alle som er trenere hos oss er CrossFit trenerkurs level 1. De fleste av våre trenere har i tillegg utdanning fra Akademiet for Personlig trening (AFPT) eller andre sertifiseringer innenfor CrossFit, som blant annet CrossFit level 2 kurs og gymnastics.

Crossfit Centrum ansatte

 

Jøran

Jøran Vaule
Grunder/Eier

Jeanette

Jeanette Vatnamo Hustad
Eier

CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Alle våre sentre gir deg tilgang til utstyr av topp kvalitet. Hos oss finner du en rekke pull-up stativ, tau, ringer, fri vekter og kettle bells. Vi har ro-maskiner, hoppetau, SkiErg og assault bikes tilgjengelig for alle våre medlemmer.

Hillevåg

Hillevåg har vi to gulvområder for separate timer, samtidig har vi god plass til små timer, uttøying og egentrening i flere deler av sentret. Like ved resepsjonen finner du en koselig kaffekrok, om du ønsker å ta deg en kopp kaffe før eller etter trening. Garderober er selvsagt også å finne hos oss.

Forus

Forus er muligens landets største CrossFit gym med plass til flere samtidige CrossFit timer. I tillegg har vi Boost, som er en helt egen avdeling for egentrening inne i samme lokalene som CFC. Som medlem av CrossFit Centrum har du fri tilgang til Boost egentreningsområde. Det er også mulig å kjøpe et eget Boost abonnement som kun gir tilgang til egentrening. Se mer informasjon på Boost sine nettsider...
Vi har selvsagt også garderober og en koselig kaffekrok hvor du kan slappe av og slå av en prat med andre medlemmer.

På Forus tilbyr vi også Yogatimer og har et eget rom kun for dette.

      CrossFit Centrum holder til på Forus og i Stavanger. Er du medlem hos oss så kan du trene fritt på alle sentrene.