Kids

Live søk

CFC Kids for barn i alderen 6-12 år.

  • Aldersgruppe 6-8 år: mandager kl. 1600 - 1700 | 12 plasser

  • Aldersgruppe 9-12 år: mandager kl. 1700 - 1800 | 16 plasser (FULLT!) (Vil du stå på informasjonslisten til høsten så send oss en mail med beskjed om det, så får du mail med en gang vi legger ut nye kurs) 

  • Videregående kurs/Pre-Teenz for aldersgruppe 12: tirsdager kl. 1700 - 1800  | 16 plasser  (forutsetter at barnet tidligere har gått minimum 1 semester på 9-12 år og er klar til å gå over på Teenz neste semester)

 

 

Oppstart: uke 5 for alle grupper, hhv. mandag kl. 27.01.2020 og videregående kurs 28.01.2020.

Varighet: 3 mnd (12 ganger) med fri i skolens vinterferie og påskeferie (uke 9 og 15). 

Pris: kr. 1900,- pr. barn. Har du flere barn som går på kurs samtidig, så gis det søskenrabatt for hvert ekstra barn hvor kursprisen rabatteres med kr. 500,- for hvert ekstra barn.

 

Trenerne gir barna en generell introduksjon og tilnærming til CrossFit gjennom lek og trening. Barna blir presentert for CrossFit øvelser som vil være med å stimulere barnas motoriske ferdigheter til å utvikle smidighet, koordinering, balanse, fart, fleksibilitet og styrke. Timene er bygget opp med hovedvekt på god teknisk opplæring, men også på få seg en god og kjekk treningsøkt. Målsetning med timene er å ha en gøy og inspirerende treningstime og at barnet skal få oppleve treningsglede. Undervisningen bygger også på samspill og utfordringer sammen med resten av gruppen.

Når barnet fyller 13 år så har vi CrossFit Teenz timer som en naturlig fortsettelse etter CFC Kids.

Pga begrenset antall plasser vil påmeldingene registreres fortløpende og evt. venteliste blir opprettet ved behov. Hvis kurset er fullt kan du sende oss en mail til post@crossfitcentrum.no med navn og ønsket kurs så kan vi sette deg på venteliste. 

CFC Kids-timer tilbys foreløpig kun på Forus.

Medlemmer av CrossFit Centrum har førsteprioritet på ledige plasser.

 

Betingelser

Påmeldingen er bindende og gjelder for et semester a' 12 timer. Semesteravgift refunderes ikke.

Betaling skal skje forskuddsvis.Faktura sendes etter mottatt påmelding.

Vi tas et forbehold om min. 8 påmeldte for at kurset skal gjennomføres.

 

Generelle regler

CrossFit Centrum ønsker at treningen skal være en positiv opplevelse for både små og store fra første stund. Vi ber derfor alle foresatte om å gå gjennom reglene som gjelder for treningen sammen med barna før første time.

Ingen foreldre inne i treningssalen
Det er viktig at dere forbereder barna på at dere (foreldrene/ foresatte) ikke skal være med inn i salen når treningen/undervisningen pågår. Med foreldre i rommet ser vi av erfaring at barna konsentrerer seg dårligere og får mindre utbytte av undervisningen.

Før- og etter trening
Vi setter sikkerheten i høysetet, og foreldre må sørge for at barna til enhver tid har følge av en voksen så lenge de er på senteret. Det betyr at barnet skal følges inn og leveres til trener før den voksne forlater barnet. Barnet skal også hentes umiddelbart av en voksen etter endt trening. Av sikkerhetshensyn er det ikke tillatt at barnet løper alene rundt i senteret.

Toalettbesøk
Husk alltid å følge barna på do før timen starter. Dette er viktig for at undervisningen ikke skal gå bort til tissepauser. Alle barn er forskjellige og noen må gå oftere enn andre. Har ditt barn spesielle behov, ber vi deg gi beskjed til treneren på forhånd.

Mat og drikke
Vi anbefaler å ha med en drikkeflaske de kan drikke av. Det er ikke tillatt med mat eller tyggis inne på timen.

Tap og skader
CrossFit Centrum er ikke erstatningsansvarlig for barnets personlige effekter, penger eller verdisaker.

CrossFit Centrum er ikke erstatningsansvarlig for eventuelle skader som barnet måtte pådra seg innenfor CrossFit Centrum sine lokaler/område eller i forbindelse med trening hos CrossFit Centrum.

 

PÅMELIDING: klikk på link nedenfor og fyll ut skjemaet  

Vi venter nye datoer for høsten 2020, stay tuned :) Følg "Crossfit Centrum" på FB så får du informasjon når kursene legges ut. 

cfkidsa

Gjennom spill og trening vil barna utvikle smidighet, koordinering, balanse, fart, fleksibilitet og styrke.