Pågående On-ramp kurs

Live søk

On-Ramp søn 24 Juni 2018

On-Ramp kurset er et obligatorisk kurs for alle som vil starte med CrossFit hos Crossfit Centrum.

Kurset er et nybegynnerkurs/introkurs og har til hensikt å forbedre den enkeltes teknikk og øke kunnskapen for CrossFit.  Du finner mer informasjon om On-Ramp kurset her...

 

MERK:

Har du meldt deg inn via sommerkampanjen så skal du IKKE melde deg på kurs her, så du kan bare droppe punkt 1 og 2 nedenfor. Istedet skal du sende oss en mail med ditt navn og dato for hvilket On-ramp kurs du vil delta på (pga innmelding via sommerkampanjen gir gratis on-ramp)

1. Du MÅ være registrert medlem før du kan registrere deg på dette kurset. Meld deg inn som medlem hos CFC før påmelding til On-ramp kurs.

2: Meld deg på On-ramp kurset ved å fylle inn feltene og betal via Paypal.

Har du ikke PayPal konto så send oss en mail med informasjon at du ikke har Paypal og trenger faktura for on-ramp. Mailen sendes til post@crossfitcentrum.no - oppgi navn, telefon, epost og hvilket kurs du ønsker å være med på så registrerer vi deg manuelt og sender deg faktura.


Datoer/tider for dette kurs:

Søndag 24 Juni kl. 11.00 - 16.30 på CFC Stavanger, Sjøhagen 11, 4016 Stavanger


Generell info:

Selv om det står fullt, så kan det av og til hende at det allikevel er mulighet for ledige plasser på kurset. Send oss en mail på post@crossfitcentrum så sjekker vi det.

Husk å ta med matpakke, vannflaske og gjerne et ekstra sett treningstøy.

 

Betingelser:

Bindende påmelding.

Avbestilling: Reservert plass som man ikke kan/ønsker å benytte må avbestilles på mail/tlf, slik at avbestillingen kan bekreftes mottatt av CFC.

Event Properties

Event Date 24-06-2018 11:00 am
Event End Date 24-06-2018 4:30 pm
Cut off date 23-06-2018
Individual Price NOK750.00
Location
CFC Stavanger
Sjøhagen 11, 4016 Stavanger, Norge
CFC Stavanger
We are no longer accepting registration for this event
NOK750.00
Share this event: