Om oss

Hvem er vi?

Rogalands største CrossFit box!

Crossfit Centrum er distriktets største CrossFit box med et premium og unikt treningstilbud, mer enn det som er vanlig hos tradisjonelle CrossFit boxer.
Vi har et veldig stort lokale som gjør at vi kan kjøre paralelle timer og med det også kunne tilby et større og variert timetilbud. Vi har en egen etasje innredet med som et tradisjonelt treningssenter med vanlige styrkeapparater, i tillegg har vi et dedikert egentreningsområde, Open Gym, for CrossFit medlemmer som vil trene egne program.

Vi har også garderober og en kjempestor lounge med flere sitteområder hvor du kan slappe av og slå av en prat med andre medlemmer.

Vi er landets første dedikerte CrossFit box i Norge, og innehar mange års erfaring både med coaching og drift. 

Hos oss er det plass for alle uansett nivå!

Hos oss kommer du akkurat som du er, uansett form og fysikk, alder, og mål.

​Vi er stolte over vårt flotte community blant medlemmer og ansatte, og vi kan garantere at du blir tatt godt imot og ivaretatt av våre fantastiske medlemmer og trenere.

Image
0
år med CrossFit Centrum
Kompetanse og faglig styrke

Vi er stolte over vårt dyktige trenerteam!

Våre trenere har flere års erfaring fra CrossFit og andre treningsformer. I tillegg er mange fagutdannet innen helse, og jobber på dagtid som fysioterapeut, kiropraktor o.l.

Minstekrav for våre trenere er CrossFit trenerkurs level 1. De fleste har i tillegg utdanning fra Akademiet for Personlig trening (AFPT) og/eller andre sertifiseringer innenfor CrossFit, som bl.a. CrossFit level 2 kurs og gymnastics.

Våre faglig dyktige trenere er engasjerte i våre medlemmer, de bryr seg og vil alltid gjøre sitt beste for å gi deg en trygg og god treningsopplevelse.
Image
Image
Image
Hils på denne fine gjengen

Våre trenere og ansatte

Jøran Vaule
Jøran VauleGrunder og eier
Lasse Løkken Matberg
Lasse Løkken MatbergMedeier

Get Appointment