Hva skjer på senteret?

CrossFit Open 2024

CrossFit Open 2024

CrossFit Open representerer en unik mulighet for alle, fra nybegynnere til erfarne utøvere, til å være en del av et globalt fellesskap som deler en lidenskap for fitness, utfordring, og personlig vekst. Dette er ikke bare en konkurranse; det er en feiring av det vi alle kan oppnå når vi støtter hverandre og presser grensene for hva vi trodde var mulig.

Hvert år samles CrossFit-entusiaster fra hele verden for å delta i CrossFit Open, en serie av tre ukentlige utfordringer som er åpne for alle. Uansett ditt ferdighetsnivå eller erfaring, gir Open deg sjansen til å måle din egen fremgang, mestre nye øvelser og se hvordan du står i forhold til andre i din aldersgruppe, ditt gym, og globalt. Men Open handler om mer enn bare tall og plasseringer. Det handler om å utfordre deg selv, om å stå overfor økter som kan virke skremmende og komme ut på den andre siden sterkere, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Open får frem det unike fellesskapet på CrossFit-Bokser, hvor motivering og støtte er like viktig som prestasjon. Så, hvorfor melde deg på CrossFit Open? Fordi det er en sjans til å utfordre deg selv, ha det gøy, og oppleve en følelse av samhold og fellesskap som kun CrossFit kan tilby. Det spiller ingen rolle hvor du er på din fitness-reise; Open er en invitasjon til å sette nye mål, overkomme hindringer, og feire hver lille seier sammen med dine treningskamerater.

CFC legger opp til Open arrangement alle 3 lørdagene hhv: 2, 9, og 16. mars Du melder deg på offisielt via games.crossfit.com, og da får du tilgang til app og loggføring samt sammenligning.

 

Vi ønsker å kjøre en konkurranse i forbindelse med Open. Last ned Open-registreringskjemaet her, post det på instagram og tagg @crossfitcentrum. Da er du med i trekningen om "-- to be announced --" :) 

Her er noen glimt fra tidligere Open på CFC:
 

Get Appointment