Hva skjer på senteret?

CrossFit trener

Ledig stilling som CrossFit trener

Vi søker deltidstrener til 1 ettermiddag/kveld i uken.

Trener vil også inngå i vår helgerotasjon med turnus ca hver 8 uke som innebærer timer fredag ettermiddag samt lørdag og søndag formiddag. 

Foretrukken kompetanse:

  • * Personlig trener utdannelse (AFPT, eller tilsvarende)
  • * CrossFit Level 1 
  • * Trenerutdanninger og kurs innen vektløfting, turn, og barneidrett
  • * Erfaring innen CrossFit kan kompensere for manglende formell kompetanse. 


Ønskede egenskaper 

Vi ønsker deg som har en stor lidenskap for trening og helse, og som liker å jobber med mennesker og være med på deres reise om å nå sine treningsmål.

Vi vil også at du skal ha et stort ønske om å være en del av vårt dyktige trenerteam. 

Du må ha god arbeidskapasitet, og kunne håndtere ledelse av store grupper med mennesker samtidig. Du må like å jobbe i et utviklende miljø, og er opptatt av å øke din egen kunnskap og prestasjoner.  

Du må være service innstilt og yte god service og adferd i alle situasjoner. Det er essensielt å være en omgjengelig person som kommer godt overens med alle typer mennesker, og være en god menneskekjenner.

Betingelser

CFC tilbyr konkurransedyktige lønnsbetingelser med muligheter for videre utvikling av stilling og lønn.

 

Søknad sendes Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
For ytterligere spørsmål i forhold til stillingen kontakt Jøran Vaule, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / tlf 911 04 030

 

 

Get Appointment