Hva skjer på senteret?

Ledig stilling barn- ungdomstrener
Ledig stilling barn- ungdomstrener

Vi søker barne- og ungdomstrener

CrossFit Centrum søker flere barn- & ungdoms trenere

Barn- og ungdom er et voksende satsingsområde for CrossFit Centrum.
Siden 2015 har vi tilbudt trening og opplæring for barn og ungdom i alderen 6-17 år.

I løpet av høsten 2024 blir vi en del av «Brand X Method», som er et trenings- og opplærings program basert på over 20 års erfaring med trening for barn og ungdom.

I denne forbindelse søker vi etter flere motiverte trenere til teamet som ønsker å bli med å bygge opp denne satsingen.

Som trener i vårt barneprogram vil du få en av de mest anerkjente sertifiseringene innen funksjonell trening for barn, «Professional Youth Certified Coach» via Brand X, og du vil få mulighet til å spille en aktiv rolle i videre satsing og vekst på dette området.

Stillingen er deltid på ettermiddag/kveld 2 ukedager i uken, ca. 5 timer ukentlig +1 administrativ time for planlegging og oppfølging.
Gode muligheter for økt stilling om ønskelig.

Stillingen lønnes etter timeføring iht. selskapets satser.

Søknadsfrist: 30.juni 2024

Oppstart: August 2024

Søknad sendes: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For evt. spørsmål: kontakt Jøran Vaule på telefon 911 04 030

BBQ & Wod

BBQ & WOD

Tradisjonen tro blir det en liten sommeravslutning med teamwod og BBQ. Vi fyrer opp grillen og står for mat og noe leskende, - du står for å bli med 😛 😛 💪🍗
Murph day

Murph day

En liten påminnelse om MURPH day den 27. mai. 💪💪
Dette er ei økt bestående av kroppsvektøvelser og løping som varer mellom 30 til 90+ min, og som fort "inviterer" deg langt ned i kjelleren og gir stølhet ut av en annen verden 😛
Vanligvis fullføres Murph FOR TIME med en 14 lb (6 kg) vektvest for kvinner og en 20 lb (9 kg) vektvest for menn (RX), men kan selvsagt også gjøres uten.
Som dere ser kan det være lurt å forberede seg litt til denne 🙂

Vi kjører Murph på alle CrossFit timene denne dagen. Build & Burn og Tabata timene går som vanlig.

For deg som lurer, hva er Murph?:
Murph er en heroworkout, den mest kjente heroworkouten i crossfit. Økten er til minne om Navy lieutenant Michael Murphy som ble drept i strid i Afghanistan i 2005.

Guuud luck! 💪💪💪

Sommertrening 2024

Som alltid kan du ta sommertreningen din her på CrossFit Centrum. Du kan kjøpe opptil 3 måneder, abonnementet avsluttes automatisk når perioden er slutt. 

Perfekt for deg som er student eller tilreisende for sommeren. Men også for deg som gjerne har lyst å prøve CrossFit, dette er en veldig god anledning til å prøve oss uten å binde seg til et lengre abonnement.

Må kjøpes innen 31.7. Gjelder kun for nye og ikke allerede eksisterende medlemmer.

Klikk her for å melde deg på sommertrening! 

CrossFit Centrum er Rogalands største CrossFit senter med 1400m2 gulvplass pluss en egen etasje med Studio med tradisjonelle styrkeapparater. Vi har mange spennende timer i løpet av dagen, ta gjerne en titt på vårt store treningstilbud her: https://www.crossfitcentrum.no/timer

Hjertelig velkommen til CFC :)

Aktiviteter og events 2024

Hva skjer 2024

En liten oversikt over de viktigste og største happenings på CFC iløpet av 2024. Her er masse kjekt i vente så hold av datoene 😃🥳💪

CrossFit Open 2024

CrossFit Open 2024

CrossFit Open representerer en unik mulighet for alle, fra nybegynnere til erfarne utøvere, til å være en del av et globalt fellesskap som deler en lidenskap for fitness, utfordring, og personlig vekst. Dette er ikke bare en konkurranse; det er en feiring av det vi alle kan oppnå når vi støtter hverandre og presser grensene for hva vi trodde var mulig.

Hvert år samles CrossFit-entusiaster fra hele verden for å delta i CrossFit Open, en serie av tre ukentlige utfordringer som er åpne for alle. Uansett ditt ferdighetsnivå eller erfaring, gir Open deg sjansen til å måle din egen fremgang, mestre nye øvelser og se hvordan du står i forhold til andre i din aldersgruppe, ditt gym, og globalt. Men Open handler om mer enn bare tall og plasseringer. Det handler om å utfordre deg selv, om å stå overfor økter som kan virke skremmende og komme ut på den andre siden sterkere, ikke bare fysisk, men også mentalt.

Get Appointment