KAMPANJER / TILBUD

Live søk

Endelig er vi kommet til et av årets høydepunkt for oss crossfittere, nemlig Crossfit Open! :-)

Hva er Open?

Open er en årlig online konkurranse hvor man har muligheten til å kvalifisere seg videre til ”Regionals” og deretter ”Games”. Games er å regne som verdensmesterskap i crossfit, og går av stabelen i USA om sommeren.

Open starter 23. Februar (Natt til fredag) ved at det kunngjøres ei økt. Man har da fram til mandag kveld til å gjennomføre og logge den. For å få økta godkjent trenger du enten bli dømt av en dommer eller legge ved en video av utførelsen. De fire neste øktene kunngjøres de fire påfølgende fredagene. Vi vil sette opp Open-eventer hvor det er mulighet å ta økta.

Hvem er dommere?

De som har drevet med crossfit en stund og har kontroll på de forskjellige øvelsesstandardene kan dømme. Dommerens oppgave er å telle repetisjoner og passe på at utøveren møter alle standardene på øvelsene. Man trenger kun en dommer som er godkjent via onlinekurs dersom man har sjans å komme videre til Regionals.

Det anbefales likevel at så mange som mulig tar dommerkurset slik at man er sikker på at man har kontroll på de forskjellige reglene.

Hvem kan være med?

Absolutt alle som driver med crossfit i en eller annen form. Det er både RX divisjon og skalert divisjon, i tillegg til å være inndelt i aldersgrupper. Du trenger verken ha ambisjoner om å konkurrere eller kunne alle øvelsene, da dette rett og slett bare er en super mulighet å være med å kjøre noen kjekke økter, bli pusha litt ekstra, samt være med å heie på andre. Open er rett og slett sosialt, motiverende og man får kjenne på det å kjøre treningsøkter på en litt annerledes måte enn på en vanlig time.

Hvordan er egentlig øktene?

Øktene er typiske crossfitøkter som du gjør daglig på trening. Varigheten er stort sett et sted mellom 5-20 min, og øvelsene er de mest vanlige crossfitøvelsene.

Koster det noe å være med?

Ja, det koster 20 dollar som du betaler ved innmelding. Dette er en avgift som betales til Crossfit Headquarters. Siste frist for å melde seg på er før deadline av første økt.

Hvordan melder jeg med på?

Du melder deg på HER: https://games.crossfit.com/open

Hva bør du vite før du melder deg på?IMG 4789

Ved påmelding kan du velge mellom tre forskjellige muligheter:

  • - Crossfit Centrum Vikings (Laget til Forus)
  • - CFC Roughnecks (Laget til Hillevåg)
  • - ”Open Roster” (Ingen lag)

Vi håper så mange som mulig melder seg på laget til sin box. Kravet for å melde seg på et lag er at du trener minimum 3 dager i uka fra 1. januar 2018 på den boksen laget holder til.

Open Eventene blir som følger:

Open uke 1:

Lørdag 24.2: Hillevåg kl 10. (Timen på Hillevåg utgår denne dagen

Open uke 2:IMG 4795

Lørdag 3.3: Forus kl 10. (Timene på Forus utgår denne dagen, og det blir økt kapasitet på Hillevåg

FlexFit kommer og selger klær, utstyr og kosttilskudd som kan gjøre opensesongen og treningen din hakket bedre ;)

Open uke 3:

Lørdag 10.3: Hillevåg kl 10 (Timen på Hillevåg utgår denne dagen

Open uke 4:

Lørdag 17.3: Forus kl 10. (Timene på Forus utgår denne dagen

Open uke 5:

Lørdag 24.3: Forus kl 10. (Timene på Forus utgår denne dagen)

 

Det var opprinnelig planlagt å kjøre en event på fredag kveld, men det utgår. Kun event på lørdager.

Lørdager: Åpent for alle som er med i Open til å ta økta. Alle er velkommen for å heie hvis man ikke selv ønsker å delta. :-) 

  • - Det vil bli lagt ut påmelding til foreløpige heatlister ila fredagene når vi har fått ut økta. Disse vil legges ut på facebook på eventen: ”Open 2018 på Crossfit Centrum”
  • - Deltakere i Open må også hjelpe til med dømming av andre heats for at eventene skal flyte fint
  • - Dersom du ikke kan være med på eventene som er satt opp kan du alltids få hjelpe med dømming på et annet tidspunkt J

Teamøktene fredager vil gå som normalt.