KAMPANJER / TILBUD

Live søk

Bli med CrossFit Centrum på treningstur til Portugal 22-29 april 2018.

 hostkampanje2017

 MELD DEG INN I NÅ OG FÅ 1 MND GRATIS TRENING + GRATIS ON-RAMP KURS (5-TIMERS INTRO KURS TIL CROSSFIT)

Da desember ofte er en tøff måned for mange så gir vi deg GRATIS trening i desember ved innmelding på denne kampanjen. 

On-ramp kurset er også gratis, og har en verdi på kr. 600,-

Innmelding:

  1. Innmelding gjøres via Online innmelding.
  2. Velg GOLD 12 mnd binding (759 pr. mnd)  / hvis du er student velger du: GOLD student 12 mnd binding (599 pr. mnd)
  3. Etter innmelding skal du finne et On-ramp kurs (intro/teknikk-kurs) det passer å delta på. Se liste over oppsatte kurs: http://www.crossfitcentrum.no/index.php/aktive-onramp
  4. Siden kurset er inkludert i kampanjen så må vi registrere deg manuellt slik at du slipper å betale. Påmelding til kurset gjøres ved å sende epost til post@crossfitcentrum.no med ditt fulle navn og beskjed om hvilket on-ramp kurs du ønsker å delta på. Så sjekker vi innmeldingen og melder deg på kurset manuellt. Du vil da få tilsendt en manuell bekreftelse om deltakelse på kurs.

Kampanjen forutsetter 12 mnd binding.

Medlem og timebooking

Du er medlem fra det øyeblikk du har meldt deg inn. Så da er det bare å begynne å trene :)  Frem til du har tatt On-ramp kurset foreslår vi at du kun deltar på Basic timene da disse er mindre tekniske. Etter gjennomført On-ramp kurs så kan du bli med på absolutt alle timer.

Husk at du skal alltid melde deg på time via timebookingen, det gjøres her: http://www.crossfitcentrum.no/index.php/booking. Du bruker mobilnummeret og lager en kode for å melde deg på timen.

Første gang du kommer på senteret kan du be om adgangsbrikke i resepsjonen eller hos trener. Denne gir adgang til senteret, og du bruker den også til å bekrefte plassen på timen når du kommer til senteret.

Når du kommer til senteret så registrerer du deg i systemet vhja adgangsbrikken og trekker lapp. Registreringen bekrefter din plass på timen, og lappen gir du til trener.

Husk å melde deg av timen hvis du ikke kan delta! Dette er viktig slik at du ikke opptar plassen for andre. I tillegg får du en "no-show", og 3 av disse gjør at du ikke kan booke timer på nett i en periode. 

Du kan trene på både senteret på Forus og Stavanger (Hillevåg)

 SALGSPERIODE FOR KAMPANJE: 15.08.17 - 30.09.17